دویچه‌وله نوشت: کاهش تقاضای نوشابه کوکاکولا به دلیل میزان بالای شکر آن، این شرکت را زیر فشار قرار داده و به صرافت انداخته است تا برای معضل کاهش مشتری چاره ای بیندیشد.

به همین دلیل این شرکت مسابقه ای برای یافتن ماده ی شیرین کننده ای به جای شکر به راه انداخته که برنده ی آن یک میلیون دلار دریافت می کند

این موضوع را شرکت کوکاکولا در برلین پایتخت آلمان اعلام کرد. کوکاکولا قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان شکر نوشابه خود را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

۴۷۲۳۵

کد خبر 705451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    1 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    0 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • فایزه سروری A1 ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
    1 0
    ۱استویا یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهیه میشود ک ۲۵۰تا۳۰۰برابرشیرینتر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی صفر میباشد ۲شربت اگاوه ک بخش اعظم ان از گلوکز و فروکتوز است وغلظت ان مثل عسل میباشد وشاخص گلیسمی پایین دارد وسطح قند خون را کنر وارام از شکر بالا میبرد ۳زایلیتون این شیرین کننده مصنوعی ب طور طبیعی توسط بسیاری از موجودات زنده مثل درخت میوه وگیاهان وادمه حیوانات تولید میشه وکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است شاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری ها در دهان است که مانع پوسیدگی در دهان میشود ۴دکستروز ک از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
  • شانلی A1 ۰۲:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    1 1
    شکرِ چینی. نه شیرینه نه کالری داره، تازه سفیدیشم کمتره
  • بی نام DE ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    0 2
    به نظر من عسل جایگزین خوبیه ساخارین هم هست
  • یحیی ممقانی IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    0 0
    عسل
  • بی نام A1 ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    0 0
    چجور میتونیم پیشنهاد خودمون رو به شرکت کوکاکولا بگیم
  • حمید رضا باجلان A1 ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    0 0
    شیره انگور شیرینی طبیعی دارد و هیچ گونه زیانی برای سلامتی انسان ندارد و هزینه‌ای زیادی برای جایگزین کردن شکر به شرکت تحمیل نمی کند
  • حمید رضا باجلان A1 ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
    0 0
    شیره انگور شیرینی طبیعی دارد و هیچ گونه زیانی برای سلامتی انسان ندارد و هزینه‌ای زیادی برای جایگزین کردن شکر به شرکت تحمیل نمی کند
  • محمدرضا IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۲
    0 0
    سلام دوستان, خواستم بگم خودتون رو به زحمت نندازین. در موافقت‌نامه‌ی چالشی که کوکاکولا برای یافتن جایگزینی برای شکر انتخاب کرده، نکاتی وجود دارد که ماهیت این چالش را برای ما ایرانی‌ها تغییر می‌دهد. بر اساس یکی از بندهای موافقت‌نامه‌، اتباع کشور‌هایی چون کوبا، ایران، سوریه، کره‌ی شمالی و سودان، در صورت دست پیدا کردن به فرمول ماده‌ای که بتواند جایگزین شکر شود، نمی‌توانند جایزه‌ی یک میلیون دلاری تعیین‌شده را دریافت کنند. منبع هم بگم حق کسی خورده نشه: زومیت