پرتغال و برزیل روز جمعه در حالی مقابل هم قرار می گیرند که دکو، ستاره برزیلی الاصل پرتغال نیز قادر به همراهی قرمزپوشان در مقابل تیم سرزمین مادری اش نخواهد بود.
الانو، ستاره سابق باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی گفت:« چطور می توانم برای برزیل به میدان بروم؟ هنوز احساس درد می کنم.»
این ستاره 29 ساله که درباشگاه گاتالاسرای عضویت دارد و شایعاتی در مورد انتقالش به اینتر نیز شنیده می شود، در پی تکل خشن چیک تیوته ، بازیکن ساحل عاج مصدوم شد و در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که از اینکه پایش نشکسته است، خدا را شکر می کند.
از سوی دیگر، کاکا، دیگر ستاره سلسائو که در دیدار مقابل ساحل عاج با دریافت دومین کارت زرد خود مجبور به ترک زمین مسابقه شد نیز شانس حضور دراین دیدار رااز دست خواهد داد و انتظار می رود که در دیدار مقابل پرتغال، دانی آلوس به جای الانو و ژولیو باپتسیتا به جای کاکا روانه میدان شوند.
نظر شما