آیت اله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان در روز معارفه استاندار جدید لرستان بیان داشت: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: برای موفقیت و پیروزی در هر امری و غلبه بر همه مشکلات از دو چیز کمک بگیرید؛از نماز و صبر. لذا باید توجه داشت: پذیرش مسوولیت در نظام جمهوری اسلامی کار بسیار مهمی ست و در انجام آن باید از خداوند منان استمداد بگیریم.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، آیت اله میر عمادی تصریح کرد: هر مدیری که رابطه خود را با خدا خوب کند، خداوند هم رابطه او با مردم را خوب می کند.

وی در ادامه سخنان خویش فریضه نماز را باعث موفقیت و مسبب  کارآمدی مدیریت عنوان کرد و افزود: البته هر مدیریت موفقی بایستی علاوه بر معنویت از سعه صدر و تخصص های لازم نیز  بهره مند باشد.


آیت اله میر عمادی عنوان کرد: اهداف نظام اسلامی مقدس است و مساله نماز و توجه به معنویات همان صبر، استقامت و روحیه والا مقام و انقلابی ست که سنگر مدیریت را مستحکم می کند.


نماینده ولی فقیه در استان ابراز داشت: برای پیشرفت هر جامعه ای باید وحدت، همبستگی و انسجام وجود داشته باشد و وحدت استان خط قرمز ماست که باید بدان توجه داشت.


وی تصریح کرد: اختلاف، تفرقه ، افراط و تفریط خسارت شدیدی به وحدت جامعه وارد می سازد و مسبب مشکلات بسیاری خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: همیشه جامعه از افراط و تفریط ضربه خورده است و مشی صحیح خط اعتدال است.


آیت اله میرعمادی  در خاتمه بیاناتش ضمن تقدیر و تشکر از استاندار سابق لرستان گفت: شخصیت فردی مهندس بازوند انسانی متواضع ،متین و خوش اخلاق است و به عنوان استاندار نیز مدیری توانمند و کارآمد بوده که در این مدت با مدیریت جهادی دلسوزانه برای استان تلاش کرده است.

 

46

 

کد خبر 708827

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار