دست‌نشان امسال می‌تواند در لیگ برتر مربی‌گری کند اما می‌گوید: «اگر من بیایم، جای خیلی‌ها را تنگ می‌کنم.»

نادر دست‌نشان سرمربی تیم فوتبال نفت تهران که تقریبا تیمش را لیگ برتری کرده در مورد احتمال حضورش در لیگ برتر برای فصل آینده می‌گوید: «ترجیح می‌دهم در همین لیگ یگ مربی‌گری کنم. لیگ برتر هم باشد برای مربیان منشوری.»

دست‌نشان که فصل گذشته منشوری بود و نمی‌توانست در لیگ برتر مربی‌گری کند، حالا دوران محرومیت خود از لیگ برتر را کشیده و می‌تواند برای فصل آینده در لیگ برتر مربی‌گری کند اما می‌گوید: «من هیچ مشکلی برای کار کردن در لیگ برتر ندارم اما این‌جا راحت‌ترم. اگر در لیگ برتر باشم جای خیلی‌ها را تنگ می‌کنم.»

نفت تهران، تیم نادر دست‌نشان امروز آخرین مسابقه خود را در لیگ دسته اول برگزار می‌کند. آن‌ها در کرمانشاه مهمان شیرین فراز هستند و با کسب یک امتیاز هم به لیگ برتر صعود می‌کنند. البته تفاضل گل نفت تهران طوری است که حتی با شکست یک بر صفر مقابل حریف نیز به لیگ برتر می‌رسند.

دست‌نشان می‌گوید: «همین که تیم را به لیگ برتر رساندم خوشحالم. البته من خیلی وقت نیست که وارد این تیم شده‌ام. باید از زحمات آقای دینورزاده مربی قبلی تیم تشکر کنم.»

کد خبر 70950

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین