۰ نفر
۴ تیر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۲

سرمربی سابق کالیاری با باشگاه میلان ایتالیا قراردادی دو ساله امضا کرد.

ماسیمیلیانو آلگری، صبح جمعه با قراردادی دو ساله به باشگاه میلان ایتالیا پیوست و جانشین لئوناردو در این تیم شد.

باشگاه بزرگ ایتالیایی با اعلام این موضوع، به بیش از یک ماه گمانه زنی در این باره پایان داد.

در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی رسمی باشگاه منتشر شده، آمده است: «باشگاه میلان، ماسیمیلیانو آلگری را به عنوان سرمربی جدیدش معرفی می‌کند. او تا 30 ژوئن سال 2012 با روسونری قرارداد دارد.»

هنوز خبر دقیقی درباره دستمزد آلگری در این باشگاه منتشر نشده است، اما انتظار می‌رود مسئولان باشگاه این مسئله را در چند روز آینده در یک نشست خبری اعلام کنند.

اسکای اسپورت ایتالیا گزارش کرد علت تاخیر در عقد قرارداد آلگری با میلان، مبلغ 80000 پوندی بود که باشگاه کالیاری برای آزاد کردن او درخواست کرده بود.

پیش از این از مائورو تاسوتی به عنوان دستیار آلگری یاد می‌شد اما اکنون گزارش‌ها حاکی از این است که او دستیارش در تیم کالیاری را با خود به سن سیرو خواهد آورد.

 

 

کد خبر 70974

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین