استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: وضعیت سرمایه گذاری این استان در دولت تدبیر و امید به ویژه در دوران پسابرجام متحول شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ، قاسم سلیمانی دشتکی  در آئین آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگترین طرح تفریحی ورزشی و توریستی کشور در روستای شوراب کبیر از توابع سامان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در دوران پسابرجام برای 45 طرح مهم استان مانند کارخانه تولید چادر مشکی حجاب شهرکرد، پتروشیمی لردگان و فولاد سفیددشت 75 هزار میلیارد ریال فاینانس پرداخت شده است.
وی افزود: در دولت یازدهم بسیاری طرح های نیمه فعال، راکد و نیمه تمام چهارمحال و بختیاری احیاء و بهره برداری شد.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: ایجاد 41 هزار و 900 شغل در دولت یازدهم و 14 هزار و 300 فرصت شغلی در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید در این استان محسوب می شود.
وی بیان داشت: امضای قرارداد سرمایه گذاری انجمن پوشاک ایران به ارزش 720 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای یکهزار و 550 نفر از دیگر اقدامات مهم دولت دبیر و امید در چهارمحال و بختیاری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تکمیل و بهره برداری کامل از دهکده تفریحی ورزشی و توریستی شوراب کبیر نقش مهمی در تحول اقتصادی، عمرانی، گردشگری و اشتغال استان ایفا می کند.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: این نیروگاه با مشارکت مستقیم سرمایه گذاران آلمانی احداث خواهد شد.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: حضور سرمایه گذاران خارجی به منظور سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری نشان دهنده توجه ویژه دولت تدبیر و امید به رونق تولید در کشور است.
وی ادامه داد: راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری چهارمحال و بختیاری وضعیت جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و انجام سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان را شتاب می دهد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برای احداث بزرگترین طرح تفریحی ورزشی و توریستی کشور در سامان 10 هزار میلیارد ریال از محل آورده بخش خصوصی هزینه خواهد شد.
وی یادآور شد: با بهره برداری از این طرح بزرگ زمینه اشتغال 10 هزار نفر فراهم می گردد.
سلیمانی دشتکی عنوان کرد: بزرگترین طرح تفریحی ورزشی و توریستی کشور در زمینی به وسعت 256 هکتار احداث و بهره برداری می شود.
وی بهره برداری کامل از بزرگترین طرح تفریحی ورزشی و توریستی کشور را پنج سال دانست و اظهار داشت: فاز نخست این طرح 95 هکتار وسعت و یکهزار نفر اشتغالزایی دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین به آغاز عملیات اجرایی احداث نخستین طرح نیروگاه خورشیدی چهارمحال و بختیاری استان اشاره و تاکید کرد: این طرح با ظرفیت 10 مگاوات به عنوان نخستین طرح سرمایه گذاری مستقیم خارجی با مشارکت سرمایه گذاران آلمانی در روستای شوراب کبیر شهرستان سامان از توابع چهارمحال و بختیاری اجرا خواهد شد.
وی افزود: برای احداث این طرح 500 میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و 12 میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی انجام می شود.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: با بهره برداری از نیروگاه خورشیدی چهارمحال و بختیاری در زمینی به وسعت 15 هکتار زمینه اشتغال مستقیم 10 نفر فراهم می گردد.
وی با اشاره به روند طولانی پاسخ دهی به استعلام های سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری بیان داشت: به منظور اصلاح این روند سامانه پنجره واحد سرمایه گذاری استان در هفته جاری رونمایی خواهد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: با رونمایی و راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری استان روند صدور مجوزهای سرمایه گذاری و گرفتن پاسخ استعلام های مربوطه به صورت التکرونیکی و در کوتاه ترین زمان ممکن و حداکثر تا سقف یک ماه صورت می گیرد.
وی عنوان داشت: کوتاه شدن روند پاسخ دهی به استعلام های سرمایه گذاری باعث افزایش انگیزه بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان می شود.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: بهره گیری از ظرفیت های الکترونیکی، تسریع در امور و تسهیل در روند سرمایه گذاری های مختلف با هدف افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی از مهمترین اهداف و برنامه های دولت تدبیر و امید است.
وی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری جزو استان های پیشرو کشور در رونمایی و راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری محسوب می شود.
سلیمانی دشتکی حاطرنشان کرد: در دوران پسابرجام وضعیت تقاضای سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در چهارمحال و بختیاری متحول شد.
گفتنی است، چهارمحال و بختیاری به لحاظ برخورداری از شرایط آب و هوایی، زیرساخت ها و قرارگیری در محور ارتباطی مرکز کشور به استان های جنوبی و بنادر ایران از مهمترین مناطق برای اجرای طرح های سرمایه گذاری مختلف محسوب می شود.

46
کد خبر 711102

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار