این احتمال هست که فیلمساز برنده اسکار دو فیلم «هابیت» را بر اساس رمان جی آر. آر. تالکین کارگردانی کند.

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع نزدیک به پروژه‌های «هابیت» خبر داد یک ماه پس از انصراف گی‌یرمو دل تورو از کارگردانی این دو فیلم، پیتر جکسون برای نشستن روی صندلی کارگردانی در حال مذاکره است.

تا روز جمعه نه استودیوهای متروگلدوین مه‌یر/یونایتد و نیولاین که به طور مشترک حقوق تولید دو فیلم «هابیت» را در اختیار دارند و نه مدیربرنامه جکسون این خبر را رسما تایید نکردند.

با این حال، این اتفاق خیلی هم غیرمنتظره نخواهد بود. درست در همان روزی که خبر انصراف دل تورو از دو فیلم «هابیت» اعلام شد، جکسون به یک روزنامه نیوزیلندی گفت همچنان این احتمال هست که او این فیلم‌ها را کارگردانی کند.

جکسون همچنین پذیرش مسئولیت کارگردانی دو فیلم «هابیت» را کاری سخت دانست، چرا که به عنوان نویسنده و کارگردان دو فیلم دیگر قرارداد امضاء کرده است.

فیلمساز نیوزیلندی در عین حال تاکید کرد اصلا انتظار تاخیر یا ایجاد وقفه در پروژه‌های «هابیت» را نداشت و تصور می‌کرد این دو فیلم برابر با برنامه دسامبر 2012 و دسامبر 2013 روی پرده برود. برای تحقق این مسئله احتمالا تولید فیلم‌ها باید اواخر سال 2010 آغاز شود.

جکسون با همکاری دل تورو، فران والش و فیلیپا بوینز فیلمنامه را می‌نویسد و قرار است دو فیلم «هابیت» پشت سر هم ساخته شوند، اما نیولاین و MGM هنوز به طور رسمی به آغاز تولید چراغ سبز نشان نداده‌اند.

این دو استودیو حقوق اقتباس سینمایی از «هابیت» را سال 1969 خریداری کردند. آنها همچنان در مورد میزان بودجه و آغاز فیلمبرداری تردید دارند و سرنوشت نامشخص مدیریت MGM به این مسئله دامن زده است.

«هابیت» و دنباله آن بر اساس رمان جی آر. آر. تالکین ساخته می‌شود و داستان ماجراهای بیلبو باگینز شخصیت اصلی داستان را برمی‌گیرد. او برای پیدا کردن یک گنجینه در سفری پرماجرا با گندالف همراه می‌شود و در نهایت «حلقه» را پیدا می‌کند، حلقه‌ای که محور سه‌گانه ادبی و سینمایی «ارباب حلقه‌ها» بود.

پیتر جکسون در مقام تهیه‌کننده فیلم «ماجراهای تن تن: راز اسب شاخدار» به کارگردانی استیون اسپیلبرگ را آماده نمایش دارد که سال آینده اکران می‌شود. او همچنین قرار است فیلم بعدی «تن تن» را کارگردانی کند، هرچند این مسئله هنوز مشخص نیست.

جکسون سال 2004 برای فیلم «بازگشت پادشاه» آخرین بخش سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» برنده سه جایزه اسکار شد. فیلم او در مجموع 11 جایزه اسکار دریافت کرد. مجموع فروش این سه فیلم شامل «یاران حلقه» و «دو برج» حدود سه میلیارد دلار بود.

ورایتی / 25 ژوئن

کد خبر 71117

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۶:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۶
    0 0
    خيلی لاغر شده يا از فشار کاره يا رژيم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین