ایسنا نوشت: مدیر اداره‌کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: «غرفه‌های برتر را بر اساس شاخص‌هایی که در نظر داریم انتخاب و در روز اختتامیه اسامی آنها را اعلام می‌کنیم.»

زهیر مطهری به شاخص های غرفه های برتر در نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و گفت: «از ۱۰۰ نمره‌ای که برای غرفه برتر امسال در نظر گرفتیم، ۲۰ نمره برای طراحی دکوراسیون غرفه، ۲۰ نمره به برنامه و ارائه خدمات مرتبط با رسانه‌ها، ۲۰ نمره به همکاری با ستاد نمایشگاه و رعایت آیین نامه‌ها، ۲۰ نمره به میزان بازدید مخاطبان و استقبال از غرفه و نظرسنجی نمایشگاه، ۱۰ نمره به برنامه‌های جانبی که هر غرفه اعلام کرده است که در این دوره نمایشگاه اجرا می‌کند و ۱۰ نمره به حضور مدیر سایت یا روزنامه و اعضای تحریریه تعلق می‌گیرد.»

مدیر اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی ادامه داد: «بر اساس شاخص‌هایی که در نظر داریم و نظارت‌هایی که در طول این مدت از غرفه‌ها انجام می‌شود، شورای سیاستگذاری نمایشگاه، غرفه‌های برتر را اعلام خواهد کرد و در روز اختتامیه غرفه برتر اعلام خواهد شد.»

او با اشاره محاسن انتخاب به عنوان غرفه‌ برتر، اظهار کرد: «غرفه‌های برتر در جایابی سال بعد نمایشگاه اولویت دارند و برتر بودن در انتخاب مکان تاثیر دارد.»

مطهری در پایان گفت: «ما قرار بود روزی دو نشست خبری از مسؤولان داشته باشیم که طبق برنامه پیش خواهیم رفت.»

5757

 

کد خبر 722229

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین