پلدختر 63 شهید دانش آموزو 13 معلم شهید و آزاده تقدیم انقلاب کرده است

مدیر آموزش و پرورش پلدخترگفت:شهرستان پلدختر 63 شهید دانش‌آموز و هشت معلم شهید و پنج معلم آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، علی جودکی در دیدار با خانواده نخستین شهید دانش آموز شهرستان پلدختر محمد باقر عزیزی اظهار داشت: از 36 هزار دانش آموز ایران اسلامی 63 دانش آموز شهید متعلق به شهرستان پلدختر است.

وی به نقش دانش آموزان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: دانش آموزان انقلابی در طول دوران دفاع مقدس حضور پیدا کرده و برای دفاع از کشور حماسه های بزرگی خلق کردند.

مدیر آموزش و پرورش پل‌دختر گفت: شهرستان پل‌دختر هشت معلم شهید و پنج معلم آزاده را در عرصه دفاع از آب ، خاک و کشورش در طول دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.

وی افزود: شهرستان پل‌دختر با توجه به جمعیت بعد از نجف آباد اصفهان دومین شهر از نظر تعداد شهدا است که به هویزه ثانی لقب گرفته و این امر باعث افتخار است و فرهنگیان و دانش آموزان در دوران دفاع مقدس پیشگام بودند.

جودکی خانواده شهدا را سرمایه های نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود:وظیفه تک تک ما است که یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم وسرکشی از خانواده‌های شهدا دلیل بر این امر است.

مدیر آموزش و پرورش پلدختر عمل به سیره شهدا و گام نهادن در مسیرآرما‌ن‌های بزرگ شهیدان را همگان دانست و گفت: خدمت به خانواده‌های شهدا یکی از نعمت های بزرگ خداوند است و دانش آموزان بسیجی در برهه‌های مختلف همواره خط مقدم کسب علم و دانش و مبارزه با استکبار هستند.

 

46

کد خبر 723377

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =