۰ نفر
۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۰
دستگیری متخلفین شکار پرنده در پلدختر

رئیس اداره محیط زیست شهرستان پلدختر از دستگیری دو نفر متخلف شکار غیر مجاز پرنده و کشف دو قبضه اسلحه و 3 قطعه کبوتر چاهی از این متخلفین خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، محمدی نژاد گفت: در پی گشت وکنترل یگان حفاظت اداره محیط زیست شهرستان پلدختر در سطح حوزه استحفاظی، دو نفر متخلف که اقدام به شکارغیر مجاز 3 قطعه کبوتر چاهی نموده بودند؛ پس از چند ساعت تعقیب و گریز دستگیر و از آنها یک قبضه اسلحه شکاری ساچمه زنی، یک قبضه تفنگ بادی، به همراه 15 عدد فشنگ کشف و ضبط شد.

محمدی نژاد اظهار داشت: با عنایت به اینکه عمل ارتکابی صورت گرفته بر اساس قوانین شکار و صید جرم محسوب می شود؛ پرونده این متخلفین پس ازبازجویی مقدماتی و اخذ جرایم زیست محیطی جهت رسیدگی به دادگستری ارجاع و ادوات کشف شده طبق ماده 14 قانون شکار و صید تا پایان دادرسی و صدور رای قطعی زیر نظر سازمان به صورت امانی نگهداری می شوند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان پلدختر از تمامی هم استانی های عزیز در خواست نمود تخلفات زیست محیطی را به سامانه 1540 اطلاع دهند.

 

46

 

کد خبر 724283

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار