مهر نوشت: نخست وزیر مستعفی لبنان امشب ساعت ۲۱:۳۰ به وقت محلی (۲۳:۰۰) به وقت تهران در گفتگویی زنده با شبکه «المستقبل» درباره تحولات اخیر لبنان سخن می گوید.

به گزارش پایگاه الجدید، سعد الحریری نخست وزیر مستعفی لبنان امشب درباره تحولات اخیر این کشور سخن می گوید.

بر اساس این گزارش، قرار است در ساعت ۲۱:۳۰ به وقت محلی (۲۳:۰۰) به وقت تهران گفتگوی زنده الحریری با المستقبل پخش شود.

این گفتگوی زنده از طریق دیگر شبکه ها نیز پخش خواهد شد.

گفتنی است، رویترز شنبه شب درباره نحوه وادار کردن الحریری به استعفا توسط عربستان نوشت که از زمان ورود هواپیمای سعد الحریری به عربستان هیچ شاهزاده‌ یا مقام‌ وزارتی سعودی برای استقبال از وی نیامد و او را روز بعد ناچار به استعفا کردند.

رویترز به نقل از منابع نزدیک به سعد الحریری همچنین افزود که تلفن وی بعد از ورود به عربستان مصادره شده و فردای آن روز مجبور به قرائت استعفانامه خود شد.

به نوشته رویترز، الحریری روز بعد از ورود به ریاض تماسی دریافت کرد که در آن از او خواسته شد تا در نشستی با حضور «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی شرکت کند. چهار ساعت بعد، متن استعفا را برای قرائت در تلویزیون به او دادند.

52310

کد خبر 726624

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۱
    4 0
    اگر تو خاک عربستان باشه باز هم تحت فشاره،هر وقت خودش و خانواده اش از عربستان خارج شد میشه گفت مصاحبه اش ارزش داره و تحت فشار نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین