۰ نفر
۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۷
شناسایی پیکر مطهر شهید پس از ۳۲ سال

نماینده کمیته جست و جوی مفقودین گفت: پیکر شهید مفقودالاثر غلامحسین ترک دهنو پس از ۳۲ سال شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از همدان ؛ بهرام دوست پرست، که در جمع خبرنگاران سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: پیکر مطهر این شهید که چندی پیش در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدا توسط کمیته جست و جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح به وطن بازگشته بود از طریق انجام آزمایشات دی ان ای شناسایی شد.

وی خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار از شهدای مفقودالجسد لشکر 32 انصارالحسین (ع) استان همدان است که در سوم اسفندماه 64 به عنوان بسیجی در عملیات والفجر 8 در منطقه فاو حضور یافته و ردای سرخ شهادت را بر تن کرد.

نماینده کمیته جست و جوی مفقودین دراستان گفت:خبر بازگشت و شناسایی پیکر مطهر این شهید عصر دیروز سه شنبه با حضور امام جمعه، فرماندار ملایر و جمعی از مسئولان و فرمانده سپاه این شهر به خانواده وی اطلاع داده شد.

وی گفت: مراسم تشییع و خاکسپاری شهید غلامحسین ترک دهنو از سوی ستاد تجلیل از شهدای شهرستان ملایر اعلام می‌شود.

 

46

 

کد خبر 727682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین