به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، نیروهای دمکراتیک کرد سوریه افزودند، سربازان و مستشاران نظامی آمریکایی در مواضع نیروهای کرد و سایر مواضع خارج از کنترل این نیروها در شمال سوریه مستقر هستند.
بر اساس این گزارش، شماری از نیروهای آلمانی، انگلیسی و فرانسوی نیز در مناطق تحت کنترل نیروهای کرد، به آن ها آموزش نظامی می دهند.
در همین حال مقام های آمریکایی جمعه گذشته اعلام کردند که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) طی روزهای آینده حضور دو هزار نظامی آمریکایی را در سوریه اعلام می کند.
این در حالی است «جیمز جرارد» فرمانده عملیات ویژه نیروهای ائتلاف بینالمللی علیه داعش در ماه اکتبر گذشته تعداد سربازان آمریکایی در سوریه را سه هزار نفر اعلام کرد ولی کمی بعد با تصحیح آمار اعلامی، تعداد سربازان آمریکایی در سوریه به 500 نفر تغییر داد.
پیش تر وزارت امور خارجه روسیه گفته بود، حضور نیروهای نظامی آمریکا در سوریه که برخلاف میل دولت این کشور حضور دارند، نوعی اشغالگری است.
نظامیان آمریکایی به صورت غیرقانونی و بدون اجازه دولت سوریه به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش وارد خاک این کشور شده اند.
برخی کارشناسان معتقدند، هدف اصلی واشنگتن این است که از این نیروها در توطئه های خود برای برهم زدن ثبات سوریه استفاده کند.
52310
نظر شما