چندی پیش برخی از رسانه ها نوشتند که روزانه 27 هزار نفر در کشور بر اثر آلودگی هوا می میرند.

ایرنا نوشت:

 رییس اداره بهداشت هوای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بررسی علمی در خصوص مرگ‌و‌میر ناشی از آلودگی هوا نیازمند بررسی یک تا پنج ساله است.   

"شیدا ملک افضلی" افزود: آمار و ارقامی که تاکنون درباره مرگ‌و‌میر ناشی از آلودگی هوا اعلام شده، مستند علمی ندارد. وی اظهار داشت: این کار نیازمند یک بررسی اپیدمیولوژیک طولانی‌مدت و علمی است و مانند مرگ ناشی از مسمومیت با گاز CO نمی‌توان به ‌صورت فوری آمار قابل ‌قبولی در این‌باره اعلام کرد.

ملک افضلی با اشاره به اینکه فقط در شرایطی می‌توان آمار مرگ آنی ناشی از آلودگی هوا را اعلام کرد که آلودگی هوا از حد بحران بگذرد، گفت: اما در شرایط هوای ناسالم، هشدار و حتی اضطرار، مرگ فوری ناشی از آلودگی هوا قابل محاسبه سریع نیست و نیازمند بررسی است. وی در عین حال گفت: اگر چه این آلودگی ممکن است موجب خطرات جدی برای افراد سالمند و بیماران قلبی و تنفسی شود.

رییس اداره بهداشت هوای وزارت بهداشت تصریح کرد: براساس ماده 62 قانون برنامه توسعه چهارم، وزارت بهداشت موظف شده است این آمار را در هشت شهر بزرگ کشور محاسبه و اعلام کند. ملک افضلی اظهار داشت :این کار از دو سال پیش در وزارت بهداشت شروع شده و تا آخر امسال نهایی می‌شود.

چندی پیش برخی از رسانه ها نوشتند که روزانه 27 هزار نفر در کشور بر اثر آلودگی هوا می میرند.

کد خبر 73170

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین