30 میلیارد ریال خسارت بلایای طبیعی به بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری

ایرنا نوشت : معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خسارت بلایای طبیعی به محصولات کشاورزان این استان را طی سال جاری افزون بر30 میلیارد ریال برآورد کرد.

حمید رضا دانش  اظهار کرد: بخش عمده خسارت بلایای طبیعی در سال جاری شامل؛ سرمازدگی محصولات باغی بوده که منجر به نابودی یکهزار هکتار از محصولات تاکستان های شهر گهرو در شهرستان کیار شده است.
وی افزود: از این میزان خسارت، 22 میلیارد ریال در بخش باغی و هشت میلیارد ریال در بخش زراعت است.


وی وسعت باغات مثمر استان را 38 هزار هکتار ذکر کرد و گفت: از این میزان تنها 16 هزار هکتار زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزی قرار دارد.


معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه 70 درصد از آب مورد نیاز بخش کشاورزی استان از منابع زیرزمینی تامین می شود، تصریح کرد: سطح آب های زیرزمینی تا حد قابل توجهی کاهش یافته و بسیاری از دشت های استان با بیلان منفی آب مواجه شده است.


گفتنی است ، سالانه در چهارمحال وبختیاری بیش از یک میلیون و 500 هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می شود و سطح زیرکشت استان 270 هزار هکتار با 66 هزار بهره بردار است.

 

48

کد خبر 731879

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین