سه سینماگر برنده اسکار شامل کاترین بیگلو، مایکل مور و آن کوتس به عضویت هیئت مدیره آکادمی علوم و هنرهای سینمایی درآمدند.

به گزارش خبرآنلاین، هر سه نفر برای اولین است که عضو هیئت مدیره AMPAS بانی جوایز اسکار می‌شوند.

کاترین بیگلو اواخر پارسال برای فیلم «قفسه درد» برنده اسکار شد و اولین زن تاریخ سینما لقب گرفت که این جایزه را دریافت کرده است. مایکل مور با «بولینگ برای کلمباین» برنده اسکار بهترین مستند بلند شد و آن کوتس هم برای فیلم سال 1962 «لورنس عربستان» اسکار بهترین تدوین را برد.

در همین حال 9 عضو فعلی هیئت مدیره آکادمی اسکار شامل فرانک پیرسن از شاخه نویسندگان بار دیگر انتخاب شدند و سه سینماگر دیگر هم که سابقه حضور در هیئت مدیره را دارند، مجددا برگزیده شدند.  14 شاخه از 15 شاخه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی زیر نظر سه عضو هیئت مدیره است.

به عبارت دیگر هر شاخه سه نماینده دارد که می‌توانند سه دوره پی‌در‌پی که مدت زمان هر دوره نیز سه سال است، عضو هیئت مدیره باشند. شاخه هنرمندان چهره‌پردازی و طراحان مو یک نماینده در هیئت مدیره دارد. از دیگر اعضای فعلی هیئت مدیره آکادمی می‌توان به آنت بنینگ و تام هنکس از شاخه بازیگران و جیمز ال. بروکس و فیل رابینسن از شاخه نویسندگان اشاره کرد.

هالیوود ریپورتر / 7 ژوئیه

کد خبر 73896

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار