مهندس ناصر نجیب زاده معاون امور دام وطیور سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: دراستان ظرفیت گوشت سفید با توجه به پروانه های صادره و واحدهایی که دارای قابل بهره برداری هستند ظرفیتی معادل 60هزار تن داریم وچنانچه تقاضا برای مصرف بیشتر وشرایط بازار برای فروش وجود داشته باشد این ظرفیت به حدود 100هزارتن نیز افزایش می یابد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، مهندس نجیب زاده افزود: استان لرستان یکی ازاستان های بامستعد برای تولید وعرضه گوشت مرغ است که سرانه تولید گوشت دراستان باهمین ظرفیت 60 درصدی موجود حدود 33کیلو گرم است درحالی درکشور حدود 26 کیلوگرم است.

وی به برخی از مشکلات در بخش تولید اشاره کرد وگفت :ازمشکلات این بخش تغییرنوسانات نهاده ، تغییرقیمت جوجه ها ونهادهای دانه است که درهمین راستا یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی دراستانها برنامه ریزی برای تامین این نهادها در شرایط مختلف است وباید گفت دراین زمینه نیز اقدامات قابل قبولی صورت گرفته است.

معاونت امور دام استان مهمترین کار در خصوص بخش توسعه تولید وعرضه گوشت مرغ را تولید زنجیره ای دانست وگفت:زنجیره تولید شرایطی را فراهم می آورد که میتواند نهاد باقیمت ثابت برای تولید کننده فراهم شود وازطرفی بازار که یکی نگرانهای تولید کننده است با وجود توسعه زنجیره ی تولید میتواند ثبات بیشتری به خود بگیرد.

46

کد خبر 739120

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار