۰ نفر
۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰

ایسنا نوشت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس مسئول هرگونه حمله از داخل غزه به اهداف اسرائیلی است.

به نوشته روزنامه "اسرائیل الیوم"، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، طی نشستی در کابینه اعلام کرد که جنبش حماس مسئول هرگونه حمله از داخل غزه به پایگاه‌ها و اهداف اسرائیلی است.

وی در ادامه گفت: ارتش اسرائیل از آغاز ماه اکتبر تاکنون ۴۰ پایگاه وابسته به جنبش حماس در نوار غزه را مورد هدف قرار داده است.

روز شنبه جنگنده‌های اسرائیلی پایگاه امنیتی وابسته به حماس را مورد هدف قرار دادند.

نتانیاهو کسانی که از سیاست وی علیه نوار غزه انتقاد کردند را مورد هجمه قرار داد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به انتقاد آوی گابای، رهبر حزب اپوزیسیون کارگر اسرائیل که دولت نتانیاهو را متهم به عدم ناتوانی به توقف موشک‌هایی که از نوار غزه شلیک می‌شوند، کرد و گفت: گاهی اوقات موشک‌هایی از داخل غزه به سمت اسرائیل پرتاب می‌شود که در پاسخ به آن جنگنده‌های اسرائیلی مناطق مختلف نوار غزه را مورد هدف قرار می‌دهند.

52311

کد خبر 742329

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین