ایرنا نوشت:

۳۷‬هزار و ‪ ۲۸۰‬نفر از ‪ ۱۸‬فروردین تا ‪ ۱۱‬تیرماه از نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر دیدن کردند. بر این اساس، نمایش «منهای دو» به کارگردانی داوود رشیدی که از هشتم تیر ماه در تالار ‪ ۵۷۹‬نفری اصلی اجرای خود را آغاز کرده است پس از پشت سر گذاشتن چهار اجرا و یک هزار و ‪ ۱۳۳‬تماشاگر به اجرای خود ادامه می‌دهد.

همچنین نمایش «خداحافظی نکردی با نجمه سورچی!» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ که از ‪ ۲۳‬خرداد ماه در تالار ‪ ۱۲۲‬نفری چهارسو اجرای خود را آغاز کرده است پس از پشت سر گذاشتن ‪ ۱۷‬اجرا و یکهزار و‪ ۴۱۴‬تماشاگر به اجرای خود ادامه می‌دهد.

نمایش «نورا» به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی که از ‪ ۱۰‬تیر ماه اجرای خود را در تالار ‪ ۱۱۵‬نفری قشقایی آغاز کرد، پس از پشت سر گذاشتن دو اجرا و ‪ ۱۹۶‬تماشاگر به اجرای خود ادامه می‌دهد.

نمایش «خانه کاغذی» به کارگردانی مهدی برومند که از ‪ ۸‬تیر ماه در کارگاه نمایش به صحنه رفت، پس از پشت سر گذاشتن ‪ ۵‬اجرا و ‪ ۲۰۳‬تماشاگر به اجرای خود ادامه می‌دهد.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی محمد رضا خاکی که از ‪ ۶‬تیر ماه اجرای خود را در تالار ‪ ۱۰۳‬نفری سایه آغاز کرده بود، پس از گذاشتن ‪ ۶‬اجرا و ‪ ۱۱۴‬تماشاگر به اجرای خود ادامه می‌دهد.

کد خبر 74295

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین