جواد نکونام برای مذاکره با سران باشگاه المپیاکوس به یونان سفر کرد.

نکونام ستاره ایرانی تیم اوساسونا که با پیشنهاد وسوسه‌کننده تیم المپیاکوس یونان روبه‌رو شده است برای انجام مذاکرات با سران این باشگاه یونانی به آتن سفر کرد.
در این مذاکرات، مدیر برنامه‌های ایرانی نکونام هم حضور دارد. باشگاه المپیاکوس یونان با پیشنهاد یک میلیون و چهارصد هزار یورویی باشگاه اوساسونا برای صدور رضایت‌نامه نکونام موافقت کرده و هرچیز برای انجام این انتقال به نظر نکونام بستگی دارد.
نکونام به غیر از این پیشنهاد با چند پیشنهاد دیگر از کشورهای مختلف از جمله آلمان، ترکیه و اسپانیا هم روبه‌رو شده است. با این حال با توجه به پیشنهاد باشگاه المپیاکوس به نظر می‌رسد اولویت اوساسونا برای این انتقال حضور نکونام در فوتبال یونان است. نکونام تا پایان هفته به ایران باز می گردد.

 

کد خبر 74686

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۱
    0 0
    ليگ اسپانيا كجا و ليگ يونان كجا.اگه ميخواد بره يونان تو همين ليگ له ايران بازي كنه بهتره.
  • raheleh IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
    0 0
    امیدوارم از اسپانیا نره.به هر حال اگرم بره المپیاکوس خیلی بهتر از تیمی مثل استیل آذینه...در هرصورت مطمئنم همچنان بهترین لژیونر ایران باقی خواهد ماند.یادمون نره که اون باعث افتخار ماست.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین