ایرنا نوشت : مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر کشور گفت: عشایر ایران سالانه 190 هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

سیاوش احمدی  در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: عشایر سالانه 25 درصد پروتئین و 35 درصد صنایع دستی کشور را تولید و وارد بازار مضرف داخلی و خارجی می کنند.
وی افزود: عشایر کمتر از 2 درصد جمعیت کشور را دارند و این درحالی است که پنج درصد از شهدای ایران از این جمعیت هستند.
احمدی تصریح کرد: عشایر اینک در حال گذر از زندگی سنتی به نیمه صنعتی هستند.
وی اظهار کرد: در سال 1392 با تشکیل شورای عالی اداری عشایر، امور معیشتی این قشر مانند مسائل فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت، به همین منظور طرح ویژه ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی به جامعه عشایر کشور طی 2 سال گذشته از سوی 18 دستگاه فرهنگی تدوین و تصویب شد.
احمدی تاکید کرد: محرومیت زدایی، توسعه متوازن، تعیین و ارتقای شاخص های فرهنگی و مذهبی، پاسداری از ارزش های این جامعه به عنوان مواریث فرهنگی و مذهبی کشور و همچنین نظام مند کردن فرآیند شناخت، برنامه ریزی، ساماندهی و اجرای خدمات فرهنگی و مذهبی از مهمترین دستاوردهای این طرح محسوب می شود.
چهارمحال و بختیاری پس از استان فارس دومین جمعیت عشایری کشور را دارد.

 

46

کد خبر 747083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =