درحالیکه رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تازگی از مصوبه دولت درباره تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به اشتغال گردشگری روستایی خبر داده، جمشید حمزه زاده خواسته که به وضعیت موجود تاسیسات گردشگری نیز اهمیت داده شود.
رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران گفت: هتلها از بس که مسافر ندارند، در آستانه تعطیلی قرار گرفتهاند. ما نگرانیم که برخی از آنها حتی به سمت تعدیل نیرو بروند. هتل وقتی نمیتواند هزینههای اصلی را تامین کند، مجبور است نیروی انسانی را تعدیل کند.
وی بیان کرد: این نگرانی وجود دارد که ما در گردشگری به جای اشتغالزایی، با موجی از بیکاری روبهرو شویم. دستکم که درباره صنعت هتلداری این نگرانی واقعیت دارد.
او درباره راه حل برای برون رفت از این شرایط اظهار کرد: تدبیری که باید برای نجات این صنعت اندیشیده شود، خیلی ساده است، برای توسعه اشتغال و درآمدزایی هم که شده تا دو سه سال صنعت گردشگری را مشمول معافیت مالیاتی کنند و تسهیلات بانکی کمبهره بدهد. چه اشکالی دارد این اتفاق رخ دهد. کشورهای زیادی این دوران را با حمایت و تشویق گذراندهاند و حالا محصول آن روزها را برداشت میکنند.
رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران بیان کرد: متاسفانه صنعت هتلداری زیر بار انواع مالیات و عوارض لِه شده، با اینکه مواد و قوانینی برای تخفیفهای مالیاتی وجود دارد اما ماموران مالیات همیشه بهانه و تبصرهای دارند که مالیات مضاعف بگیرند. ما با سازمان امور مالیاتی برای رفع این معضل نشستهای متعددی داشتیم، اما فعلا به نتیجهای نرسیدهام.
حمزهزاده در پاسخ به این پرسش که با توجه به نارضایتی از نرخ اقامت، چرا تجدید نظری روی هزینههای این بخش نمیشود که با جذب مسافرِ بیشتر از این راه، جبران خسارت و از معضل بیکاری پیشگیری شود، گفت: پولِ آب، برق و مالیات برای هتلها مساله جدی است. متاسفانه همه فکر میکنند کسی که هتل دارد، پول پارو میکند، درحالیکه هزینه نگهداری یک هتل، بسیار سنگین و طاقتفرسا است.
۴۷۴۷
نظر شما