نایب رئیس مجلس گفت: اینکه نظامی ها از حوزه اقتصاد خارج و از فعالیت اقتصادی که مرتبط با آنها نیست پرهیز کنند از این جهت مثبت ارزیابی می شود که این مسئله می تواند آنها را از وظیفه اصلی خود باز دارد و موجب فساد شود.

علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرانلاین درباره سخنان وزیر دفاع مبنی بر دستور رهبری مبنی بر عدم فعالیت ارتش و سپاه در بنگاه های اقتصادی گفت: به نظر می رسد این دستور خوب و گامی مثبت است.

او ادامه داد:  اینکه نظامی ها از حوزه اقتصاد خارج و از فعالیت اقتصادی که مرتبط با آنها نیست پرهیز کنند از این جهت مثبت ارزیابی می شود که این مسئله می تواند آنها را از  وظیفه اصلی خود باز دارد و موجب فساد شود. لذا این مسئله از مواردی بود که امام (ره ) نیز بر آن تاکید داشتند و همواره خواستار آن بودند که نظامی ها وارد سیاست و اقتصاد نشوند. این تصمیم رهبری نیز گامی در این جهت است و باید از آن استقبال کنیم .

مطهری در پاسخ به این سوال که چرا اگر این دستور از زمان امام (ره ) مطرح بوده است، دخالت در اقتصاد به اندازه دخالت در سیاست جدی گرفته نشد گفت: از ابتدا منع جدی نبود لذا بعد از امام (ره) آنها میدان را باز دیدند و وارد فضای اقتصادی شدند.

وی در پایان گفت: به نظر من  هر زمان جلوی این مسئله گرفته شود به نفع کشور و به نفع خود سپاه و ارتش خواهد بود. 

لازم به ذکر است چندی پیش وزیر دفاع در پاسخ به اینکه «آیا دولت برای پیگیری واگذاری‌ها در ارتش و سپاه به وزارت دفاع مسئولیتی داده است؟»، اظهار کرد: «مسئولیت این کار از طرف مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا به ستاد کل نیروهای مسلح واگذار شده و ستاد کل در کل نیروهای مسلح این موضوع را دنبال می‌کند تا این نیروها از کارهای اقتصادی غیرمرتبط به هر دلیل، خارج شوند.»

29216

کد خبر 748484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    حضور اقازاده ها هم موجب فساد میشود جانم
  • بی نام IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    جناب مطهری، تازه فهمیدید؟
  • بی نام IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    به شرط اینکه قرارگاه خاتم رو هم نظامی حساب کنید. نه اینکه شرکتهای ارتش رو بگیرید به سپاه کاری نداشته باشید
  • بی نام A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    چرا ما همه چیزو باید خودمون امتحان کنیم؟ این از اول هم معلوم بود
  • علی A1 ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    آقای مطهری شمانه کارشناس نظامی هستیدو نه کارشناس اقتصادی پس چرا دراین حوزه اظهارفضل می کنید؟ شمادرحدنماینده حوزه انتخابی خودتان برای رفع مشکلات مردم حوزه ی متبوع ودر حدتخصص خودت صحبت کن و اقدام داشته باش ودنبال دشمنی و تضعیف اقتدار نظام نباش لطفاً
  • بی نام A1 ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
    1 0
    می تواند موجب فساد شود؟ یا خوابی یا حتما خودت رو زدی به خواب