ایسنا نوشت: معاون نظارت شورای شهر تهران، ری و تجریش جزئیات و آخرین تغییرات طرح ترافیک جدید پایتخت را تشریح کرد.

افشین حبیب زاده با اشاره به تغییرات طرح ترافیکی جدید در شورای ترافیک پایتخت گفت: طرح پیشنهادی معاونت حمل و نقل با طرحی که در شورای ترافیک مصوب شد، تفاوت‌هایی دارد. او در تشریح تفاوت‌های طرح پیشنهادی و طرح ترافیک مصوب با بیان اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پیشنهاد داده بود که زون زوج و فرد حذف و تبدیل به زون دوم شود، گفت: بر این اساس طرح ترافیک نیز به زون مرکزی تبدیل می‌شد و هر خودرویی با ورود به زون زوج و فرد باید عوارضی با یک ضریب مشخص پرداخت می‌کرد و با ورود به زون طرح ترافیک، عوارضش بیشتر می‌شد که این پیشنهاد معاونت حمل و نقل در شورای ترافیک تغییر کرده است.

محدوده زوج و فرد بدون تغییر

به گفته معاون نظارت شورای شهر تهران، در شورای ترافیک پایتخت مقرر شد که زون زوج و فرد همچنان به قوت خود باقی بماند و تغییری نکند. او همچنین گفت: پیشنهاد شده است که در مرحله اول تا سه ماه طرح ترافیک جدید تنها در محدوده طرح ترافیک اجرا شود و در صورت موفقیت، به زون زوج و فرد هم تسری یابد. او با بیان اینکه عوارض از خودروها براساس یک فرمول تعیین می‌شود، گفت: در این فرمول یک عدد ثابت وجود دارد که عدد پیشنهادی معاونت حمل و نقل 20 هزار تومان است و همچنین ضرایب دیگری همچون ضریب مکان، زمان، آلایندگی و ... نیز وجود دارد.

حبیب زاده با بیان اینکه یکی از ضریب‌ها در فرمول تعیین نرخ عوارض ، منطقه ترافیکی است گفت: بر این اساس ورود به محدوده زوج و فرد ضریب "0.5" دارد و ورود به زون طرح ترافیک ضریب 1.5 دارد. همچنین برای تعیین ضریب زمان، زمان به سه قسمت "قبل از ساعت 10"، "10 تا 16" و "بعد از ساعت 16" تقسیم شده و ملاک نیز در این ضریب ساعت ورود و خروج است. او با بیان اینکه در تعیین ضریب آلایندگی، افرادی که معاینه فنی برتر دارند ضریب کم و افرادی که معاینه فنی عادی دارند ضریب بالاتری پرداخت می‌کنند، گفت: نرخ ضرایب در بدترین حالت به حدود 36 هزار تومان می‌رسد.

کاهش سهمیه‌ها به ۶۳ هزار

حبیب زاده با بیان اینکه در تغییر دوم پیشنهاد معاونت حمل و نقل این بود که مجوزهای ورود یا همان سهمیه‌ها حذف شود،‌ گفت: در حال حاضر حدود 105 هزار سهمیه داده شده که پیشنهاد شده است این عدد سهمیه‌ها به 63 هزار مجوز کاهش یابد هرچند که پیشنهاد معاونت حمل و نقل شهرداری این بود که کلا سهمیه‌ها حذف شود.

او با بیان اینکه براساس طرح فعلی تا سقف 125 هزار خودرو می‌توانند وارد محدوده شوند که به غیر از چند روز خاص این سقف پر نشده است گفت: این در حالی است که که 105 هزار سهمیه سالانه و روزانه وجود داشت و حدود 10 هزار کارت شناور نیز منتشر شده بود که در مجموع 125 هزار خودرو می‌توانستند وارد محدوده شوند که در شورای ترافیک تصویب شد که به دلیل آنکه برخی خودروها الزام به ورود به محدوده طرح ترافیک را دارند این مجوزها باقی بماند اما عددش به 63 هزار سهمیه کاهش خواهد یافت.

تعیین نرخ عوارض طرح ترافیک جدید در هفته آینده

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه در طرح جدید ترافیک سعی شده است که عدالت رعایت شود گفت: در طرح جدید افرادی که مجوز دارند در پرداخت عوارض و میزان آن فرقی با افرادی که مجوز ندارند، نداشته و تنها مجوزی برای ورود به محدوده خواهد بود. او با بیان اینکه تعیین نرخ عوارض طرح ترافیک جدید در جلسه هفته آینده شورای شهر به صحن خواهد آمد گفت: امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح عدالت را اجرایی کنیم.

۴۲۲۳۸

کد خبر 749329

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
    0 0
    متاسفانه هر مدیری که جایگزین مدیر دیگرمیشود اولین کارش اینست که چگونه می تواند با لغو قوانین قبلی کسب درامد کند قانون فعلی در زمان خود گفته شد که با صد ها ساعت کار کارشناسی نوشته شده .قانون مشکل زیادی ندارد این مجری است که بجای فراهم کردن بستر لازم اجرا انرا با مشکل مواجه می کند ونبود وسائل نقلیه عمومی را به گردن دولت گذاشته ورسالت خود را فراموش می کند حال اقایان به جای درست عمل کردن به قانون انرا نا کارمد جلوه داده در پی کسب در امد بیشتر مثل مدیر قبلی شروع به قانون فروشی می کنند تعین سهمیه در نظام اسلامی چه معنایی دارد مگر انسانها غیر از جایگاه شغلی فرق دیگری دارند که سهمیه تعین کرده .اگر وسائل نقلیه کافی در اختیار مردم باشد چرا خود را دچار ترافیک الودگی کنندبه رسالت خود درست عمل کنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین