۰ نفر
۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۶

معاون خدمات شهری شهرداری اردبیل گفت : با توجه به بارش سنگین برف طی دو روز اخیر و با تلاش به موقع عوامل خدمات شهری با برف روبی های صورت گرفته، تردد شهروندان در سطح شهر روان و عادی است و هیچ گونه مشکلی از لحاظ ترافیک و تردد نداریم.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ شهرام لازمی زارع تصریح کرد: نیروهای خدمات رسانی و اکیپ های کمک رسانی که با تاکید شهردار اردبیل از 24 ساعت قبل از شروع بارش برف در سطح شهر به حالت آماده باش بودند و قسمت اعظم پرسنل، نیروهای خدماتی و ماشین آلات سنگین برای ارایه خدمات در سطح شهر فعال شدند.

وی با اشاره به این که تا به این لحظه معابر سطح شهر بازگشایی شده است گفت: اقدام به جمع آوری برف ها نیز از امشب شروع خواهد شد و توسط کامیون ها به محل های تعیین شده حمل می شوند.

لازمی زارع تاکید کرد بیش از 80 دستگاه ماشین آلات برفروبی شامل گریدر، کمپرسی، مینی لودر، خاور و ... توسط نیروهای شهرداری به کار گرفته شده و به دلیل سنگینی برف تعداد ماشین آلات در حال افزایش است .

معاون خدمات شهری ضمن قدردانی از اکیپ خدمات رسانی مناطق 4 گانه شهرداری اردبیل گفت: مدیران، رانندگان و کارگران بصورت شبانه روزی فعال هستند و بازگشایی مسیرهای فرعی در راستای جلب رضایت شهروندان همچنان ادامه دارد.

46

 

کد خبر 750472

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =