نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی از ارسال گزارش مربوط به حادثه کوی دانشگاه به دستگاه قضایی خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد در مراسم اولین سالگرد درگذشت محسن روح‌الامینی که عصر پنجشنبه در مسجد ولیعصر (عج) تهران برگزار شد، ‌تصریح کرد: گزارش جامع و دقیقی توسط شورای عالی امنیت ملی و مجلس با همکاری دانشگاه تهران درخصوص حادثه کوی دانشگاه تهیه و به دستگاه قضایی ارسال شد.

مهم ترین محورهای سخنان نایب رییس مجلس را که ایسنا منتشر کرد در ادامه می خوانید:

  • با تاکیدات رییس قوه قضاییه امیدواریم بررسی ابعاد آشکار و پنهان این حادثه به خوبی صورت گیرد و همان‌گونه که در مورد کهریزک گام‌های خوبی برداشته شد، در این مورد هم شاهد اقدامات تحسین‌برانگیز قوه قضاییه باشیم.
  • ولایت فقیه، حکومت فقیه و نظر حکومتی فقیه باید در مسیرهای سخت به داد ما برسد. جایی که اختلافات رخ می‌نماید و دیدگاه‌ها از هم فاصله می‌گیرد، حکم و نظر قطعی راهگشاست. در مسائل عادی ولی فقیه بالای سرماست. باید نظر فقیه را ملاک قرار داد، از معابر سخت عبور کرد و بعد روی اصول و مبانی با ولی فقیه هم مباحثه و گفت‌وگو و استدلال کرد و استدلال او را شنید.
  • ما در این‌جا به رسالت خود عمل نکردیم و در یکی از سخت‌ترین صحنه‌ها این شاخص را ملاک قرار ندادیم. صحنه‌های سختی برای انقلاب و نظام خلق کردیم و نظام را از تندبادها و گردابهای سختی گذراندیم. بهترین فرصت‌ها را به تهدیدها تبدیل کردیم. روح‌الامینی‌ها از این منظر و از این خطا آسیب دیدند و جامعه نیز از این خظاها آسیب سختی دید.
  • باید با شاخص روشن و شفاف امام(ره) که مسیرهای سخت را سهل می‌کند گام برداریم و زمینه‌های وحدت و انسجام ملی را در جامعه خویش استحکام بخشیم. علاوه بر این لازم است که با شناخت آسیب‌ها، یک حرکت اصلاحی جدی برای اصلاح نقاط آسیب را در دستور کار قرار دهیم تا یک نظام سیاسی مقتدر، بالنده،‌ برخوردار از بالاترین مقبولیت اجتماعی و برخوردار از بالاترین نقش در رشد ارزش‌های دینی و به فعلیت رساندن استعدادهای جامعه را داشته باشیم و پرچمدار وحدت، بیداری و تجدید حیات امت اسلامی باشیم.
  • نایب رییس اول مجلس همچنین در پاسخ به سخن یکی از حضار مبنی بر آن‌چه که آن را مدال دادن به فردی می‌خواند که نامش در گزارش مجلس به عنوان متهم کهریزک ذکر شده بود، گفت: چنین چیزی نیست و پرونده‌شان در دست بررسی است.
  • مدیریت اجرایی کار دشواری است و گاه برخی افراد در این مسیر مورد آسیب قرار می‌گیرند. امیدواریم همگی در جهت افزایش اعتماد ملی و حفظ حقوق شهروندی به نحوی حرکت کنیم که موجب آرامش خاطر جامعه شویم.

در این مراسم محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جمعی از نمایندگان فعلی و سابق مجلس، جمعی از اساتید دانشگاه جمعی از کارکنان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، خانواده قربانیان کهریزک و ... حضور داشتند.

کد خبر 75700

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین