به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شفر پس از برد تیمش در دربی تهران مقابل پرسپولیس گفت:«مهم این است که هواداران از این بازی راضی بودند. این دیدار برای ما و خصوصا هوادارانمان خیلی مهم بود. من برای پادووانی آرزوی سلامتی دارم و این برد را تقدیم او می کنم. برد ما در این بازی به خاطر شخصیت تیمی ما بود. این شور شوق فوتبال است که من را مجذوب خود کرده است.
بابت تیمی که داریم بسیار خوشحال هستم. باز هم ما با سقف توانایی های خود تلاش کردیم و قبل از بازی و بین دو نیمه عشق به فوتبال بازی کردن بین بازیکنان ما مشخص بود. بازی بسیار سختی برابر تیم خوب پرسپولیس داشتیم. برای ما خوب بود که پرسپولیس نیمه اول منشا را نداشت. بازیکنان ما مشکلاتی داشتند مثل مصدومیت و... اما همه آن ها خوب بودند. امید ابراهیمی الان بهترین بازیکن ایرانی است و همه خوشحال هستیم. برای هواداران بسیار خوشحال هستم و قبلا گفته بودم که ما و هواداران یک خانواده هستیم. بعد از بازی الهلال باز هم یک هدیه به آنها دادیم و امیدوارم در بازی بعدی برابر العین یک بازی خوب انجام دهیم.»
شفر در مورد شور و شوقش در کنار زمین گفت: «ر اوایل بازی بازیکنانم کمی عصبی بودند و باید آن ها را از کنار زمین کنترل می کردم. البته پرسپولیس خیلی بزن زیرش بازی می کرد و در بسیاری از مواقع توپ روی هوا بود. مثل اینکه پرسپولیس نمی دانست ما مدافعان و سرزنان خوبی در تیم داریم.
در نیمه اول خیلی خوب فوتبال بازی کردیم اما خیلی موقعیت گل نداشتیم. یک موقعیت گل برای وریا و تیام داشتیم و باید همواره گل دوم را هم بزنیم. در نیمه دوم مشخص بود که با حضور منشا، پرسپولیس تنها به دنبال توپ بلند خواهد بود و ما سر زن های خوبی در خط دفاعی داریم و باقری نیز خیلی خوب جلوی دفاع ما را امن کرده بود. ما دو شانس داشتیم که گل دوم را هم بزنیم. جابر انصاری نیز یک موقعیت داشت و مشکل ما این بود که توپ را نگه نداشتیم. ما بابت بازی بزن زیرش پرسپولیس نگران نبودیم. خیلی خوب بود که پرسپولیس تنها به دنبال ضربه بلند بود و هیچ ایده ای نداشت. جابر یک شانس خوب در نیمه دوم داشت و او اگر گل می زد، خیل بهتر بود. مهم نیست که ما چقدر پاس می دهیم؛ شاید 1000 پاس ارسال کنیم اما پاس آخر تنها چیزی است که مهم است.»
این مربی آلمانی در مورد بازی بعدی تیمش در لیگ قهرمانان آسیا مقابل العین هم گفت: در کنفرانس گفتم که بازی با العین خیلی برای تیم ما مهم است اما مردم در آن زمانی که من این حرف را زدم گفتند چرا؟ در هر صورت ما بازی سختی داشتیم و باید یک ریکاوری خوب پیش از بازی با العین انجام دهیم. بازی قبلی العین راحت بوده است ولی ما به یک ریکاوری خوب نیاز داریم به دلیل اینکه بازی سختی داشتیم. تشکر میکنم از همه هواداران و فوتبال این است باید شور شوق داشته باشد نه خشونت.
251 41
نظر شما