ایلنا نوشت: رییس فراکسیون ورزش مجلس از جلسه فردای این فراکسیون با وزیر ورزش برای بررسی حواشی حضور روز گذشته بانوان در ورزشگاه آزادی و بازداشت برخی از آنها خبر داد و گفت: هیچ محدودیت و ممنوعیت قانونی برای حضور خانم‌ها در ورزشگاه وجود ندارد که بخواهد جرم تلقی شود و افرادی که این مساله را جرم قلمداد کرده‌اند، باید پاسخگو باشند.

محمدرضا تابش درباره بازداشت تعدادی از زنان در حاشیه بازی پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه آزادی و انتقال آنان به بازداشتگاه پلیس امنیت اخلاقی به این دلیل که مکانی امنی وجود ندارد گفت: قاعدتا ورود به ورزشگاه آزادی که بالغ بر ۷۰ الی ۸۰ هزار نفر در آن تجمع کردند و تلویزیون هم مسابقه را پخش مستقیم نشان می‌دهد یک محیط امن است و نمی‌تواند محیط ناامن باشد.

رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ورود خانم‌ها به ورزشگاه هیچگونه منع شرعی و قانونی ندارد، منتهی یک ملاحظاتی وجود دارد تا بستر حضور آنها فراهم شود و مسئولان باید هرچه زودتر اقدامات لازم را انجام دهند.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای بازی بسکتبال ایران و عراق عنوان کرد: خانم‌ها در مسابقات بسکتبال حضور داشتند و این حضور مشکلی را به وجود نیاورد. این که چه طور آن سیاستی که پیشرفت گرفته بودند  یک دفعه به عقب بازگشت، محل ابهام و پرسش ما نیز است.

27216

کد خبر 759254

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۱
    15 0
    چطور نیروی انتظامی و دستگاههای عریض و طویل امنیتی شان، امنیت تظاهرات 22 بهمن و روز قدس و انتخاباتهای سراسری با بیش از 50000 شعبه رای گیری و کنکور و نماز جمعه ها... را میتوانند تامین کنند، امنیت یک استادیوم را نمیتوانند؟ معلوم است که این حرفها همه اش بهانه تندروها است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین