استقلالی ها همچنان به اردوی تیم ملی معترضند.سه شنبه هفته دیگر بازی های لیگ برتر آغاز می شود و آنها 4 بازیکن اصلی خود را در اختیار ندارند.

پس از اعلام پیاپی مسئولان و مربیان تیم استقلال به حضور 4 بازیکن این تیم در اردوی تیم ملی ایران در کشور اتریش مسئولان فدراسیون فوتبال به مربیان استقلال قول مساعد دادند تا بازیکنان ملی پوش تیم استقلال روز 31 تیر در اردوی این تیم خود را به مربیان استقلال معرفی کنند.

مسئولان فدراسیون با ارسال نامه ای به باشگاه استقلال از مسئولان این تیم در خواست کردند که نهایت همکاری را با تیم ملی ایران و برنامه‌های این تیم داشته باشند.

مسئولان برای ایجاد هماهنگی لازم و برای حضور بازیکنان ملی پوش استقلال در ترکیب این تیم در آغاز مسابقه‌های لیگ قول مساعد دادند تا شرایطی فراهم کنند که بازیکنان بتوانند به فاصله‌ 5 روز تا آغاز بازی‌های لیگ، تیم باشگاهی خود را همراهی کنند و برای آغاز لیگ آماده شوند.
این اتفاق در حالی افتاده است که پرویز مظلومی سرمربی استقلال تاکید کرده که با این شرایط استقلال دیگر به تیم ملی بازیکن نمی دهد.

کد خبر 76365

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین