به گزارش خبرآنلاین، محمدبن سلمان، ولیعهد 32 سالۀ سعودی در سفر دو هفته ای و جنجالی به آمریکا، به کرات با رسانه های آمریکایی گفتگو کرد، به دفتر سازمان ملل رفت و در مقابل دوربینها، چک یک میلیارد دلاری به گوترش داد، به دیدن اعضای آیپک (کمیته روابط عمومی آمریکا-اسرائیل) و حاخامهای اسرائیلی رفت، با خانواده کلینتون ها عکس یادگاری گرفت، میهمان منزل بیل گیتس شد و بالاخره در آخرین مصاحبهاش با به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی گفت: نفوذ ایران باید به هر طریق ممکن مهار شود.
محمدبن سلمان، ولیعهد سعودی که با اصلاحات سیاسی و اجتماعی در عربستان در کانون توجه رسانههاست، تلاش دارد، چهره ای جدید از کشورش به نمایش بگذارد.
نظر شما دربارۀ اقدامات، مواضع و رفتارهای ولیعهد سعودی چیست؟ آینده عربستان را با این سیاستمدار جوان چگونه پیش بینی می کنید؟
شما خوانندگان محترم می توانید نظرات خود را در قالب کامنت کوتاه در انتهای این مطلب درج کنید.
5252
نظر شما