جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده رشت در پاسخ نصرالله پژمان‌فر نماینده مشهد و عضوجبهه پایداری که حوادث دی ماه را به‌خاطر عدم طرح سوال از رئیس جمهور دانسته بود گفت: همین آقایانی که مدعی سؤال از رئیس جمهوری بابت مؤسسات غیرمجاز هستند، کاش قبل از هر چیز می‌آمدند و می‌گفتند که این مؤسسات وابسته به کجاها بودند؟ چه اشخاصی با چه نوع نفوذ و جایگاهی پشت آنها قرار داشتند؟ در کدام دولت و تحت حمایت چه کسانی بود که این مؤسسات مثل قارچ شروع به رشد کردند؟

اینها را نمی‌گویند و فقط می‌خواهند موضوع را به بحث بازپرداخت سپرده‌ها تقلیل دهند. اما ما می‌گوییم قبل از پیش کشیدن بحث بازپرداخت‌ها، بیایید توضیح دهید چه کسانی این سپرده‌ها را از میان مردم جمع کردند و نهایتاً کجا بردند؟ اتفاقاً مشهد هم پایتخت و بهشت مؤسسات غیرمجاز بود. آقایی که نماینده مشهد است، بهتر است اول از هر چیز توضیح دهد در آنجا چه مناسبات اقتصادی حاکم بوده که مؤسساتی مثل میزان یا مجموعه‌هایی مثل پدیده شکل گرفته‌اند؟ ریشه درصد بالایی از این مؤسسات در مشهد بوده. آقای پژمانفر مگر نماینده آنجا نیست؟ یعنی ایشان نمی‌تواند در این رابطه توضیح دهد؟

 

17302

کد خبر 767003

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
    12 1
    خدا خیرت بده ... فقط من موندم اونایی که موتور دولت متبوعشون بودند و به نابودی این مملکت کمک کردند اما حالا چوب لای چرخ این دولت میذارن و تخم ناامیدی رو در دل مردم میکارن چرا دم از خدا و آخرت و قیامت میزنن ؟
  • بدون نام ۰۴:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
    13 1
    اگر به اسامي اين موسسات نگاه كني متوجه ميشي چرا زادگاه كلاه برداري هست سر مردم رو با همين اسامي در هر جايي كلاه گذاشتيد
  • بی نام IR ۰۴:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
    10 1
    دمش گرم جعفرزاده ایمن آبادی زدی به هدف... خودشون به گند میکشن خودشون هم مدعی میشن
  • بی نام IR ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
    10 2
    گناه دارد ریشه موسسات غیر مجاز را اعلام کند . دزدی از این آشکارتر در دنیا وجو ندارد که ی عده بیایند موسسه یزنند وپول مردم را جمع کنند و قورت دهند بعدش دوت ئادار کنند از حق الناس بردارد و به سپرده گذارن تاوان دهد وهیچکس هم با موسسین این موسسات یا کار نداشته باشد یا به دستور مقامات بالا جراتش را نداشته بگوید تو. تازه گناهروهمبیاندازند گردن دولت .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین