تسنیم نوشت: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به مراجعه ۲۳۷ نفر به بیمارستان در شهرستان سپیدان گفت: هنوز علت اصلی مشخص نیست اما پیش‌بینی می‌شود یک ایپدمی فصلی باشد.

عبدالرسول همتی با اشاره به اتفاقی که در شهرستان سپیدان رخ داده است، اظهار داشت: 237 نفر از مردم منطقه به بیمارستان مراجعه کردند که به صورت سرپایی درمان شدند و پیش‌بینی می‌شود که یک ایپدمی فصلی باشد.

وی با بیان اینکه بیماری تحت کنترل است، گفت: از لحظه شروع و اعلام این موضوع 2 اکیپ درمانی - بهداشتی به منطقه اعزام شدند و در ساعات اولیه هر ساعت 18 نفر مراجعه می‌کردند اما اکنون به مراجعه هر ساعت 2 نفر و کمتر رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: درباره علت بیماری هنوز نمی‌توان به صورت قطعی اظهار نظر کرد و تا 2 روز آینده پس از اعلام جواب نمونه‌برداری‌ها از طریق مراجعه ذی‌صلاح اعلام می‌شود.

همتی با اشاره به شروع فصل بهار و افزایش بیماری‌ها از مردم تقاضا کرد که بهداشت فردی را رعایت کنند و گفت: مردم در این باره نگران نباشند چراکه اکیپ‌های بهداشتی و درمانی در منطقه مستقر هستند.

۴۷۴۷

کد خبر 767409

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین