رییس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراهای مجلس، اختلاف بین اصولگرایان را یک اختلاف جدی ندانست و گفت: اختلافات فرعی و جزیی که وجود دارد موجب رشد اصولگرایی می‌شود.

روح‌الله حسینیان، با اعتقاد به این‌که اختلافات بین اصولگرایان یک اختلاف سلیقه‌ای در فروع است و نه در اصول، به ایسنا گفت: هیچ جای نگرانی و جای خوشحالی برای دشمنان وجود ندارد؛ چرا که همه‌ اصولگرایان در اصل ولایت و مبارزه با آمریکا و اقمار آمریکا و کشورهای غربی و در تبعیت از مقام معظم رهبری و اصول فکری امام (ره) که شاخص اصولگرایی است با یکدیگر متحدند.

مهمترین محور سخنان وی از این قرار است:

  • اختلافات بین اصولگرایان در برخی راهکارها و جزییات است. این نوع اختلافات هیچ اشکالی ندارد، بلکه باعث رشد اصولگرایی می‌شود. این نوسانات بین اصولگرایان باعث می‌شود که این جریان راه خود را بهتر و شفاف‌تر پیدا کرده و بر این اساس پیش رود.
  • من مشکلی نمی‌بینم که جامعتین بخواهد پیشنهادی برای آن مطرح شود. البته جامعتین هم لطف کردند و این جلسه را برگزار کردند، هرچند که مشکل اساسی بین اصولگرایان وجود ندارد.
  • محور وحدت اصولگرایان حبل‌الله است که بر اساس روایات در این مقطع حبل‌الله ائمه و مقام معظم رهبری تفسیر می‌شوند که بحمدالله همه‌ی اصولگرایان هم امروز بر روی این اصل توافق دارند.
کد خبر 76751

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین