باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سخنگوی جامعه روحانیت مبارز نسبت به خبر شرکت نکردن رئیسی در جلسات این جامعه واکنش نشان داد.

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم، درباره خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر حضور نیافتن حجت‌الاسلام رئیسی در جلسات جامعه روحانیت مبارز، اظهار کرد: آقای رئیسی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است و نسبت به حضور در جلسات اهتمام دارد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: وی در آستان قدس رضوی در مشهد مقدس مشغله زیادی دارد و به طور طبیعی فاصله مشهد تا تهران و مشغله زیاد، گاهی مانع از حضور در جلسات می‌شود.

حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم همچنین شائبه جدایی رئیسی از شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز را رد و آن را کذب عنوان کرد.

گفتنی است که برخی از رسانه‌ها اخیرا شائبه‌هایی درباره احتمال جدایی حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی به دلیل شرکت نکردن در جلسات شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز مطرح کردند.
27215

 

کد خبر 767748

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام GB ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۸
    0 0
    ایشان نه خودش و نه اخبارش و نه موضعگیریهاش اصلا اهمیتی نداره
  • شمس تبریزی A1 ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۸
    0 0
    ابراهیم رییسی کار داره. مثل برخی ها نیست که صبح تا شب کارشان جلسه برگزار کردن باشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین