۰ نفر
۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۹

۳۲ سامانه هوشمند ثبت تخلفات در جاده‌های استان زنجان فعال است که از این تعداد ۲۰ دوربین ثبت تخلف در آزاد راه‌های زنجان-تبریز و زنجان - قزوین فعال است.

به گزارش خبرآنلاین؛ ایرج دست نشان، مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در نشست خبری با رسانه ها گفت: در ایام نوروز ۳۰ راهدارخانه با ۵۰ نفر نیروهای در آماده‌باش بوده و به مسافران نوروزی خدمات ارائه می‌دادند.

دست‌نشان با اعلام اینکه در ایام نوروز ۸۵۶ ناوگان مسافری نسبت به‌جا به جایی مسافران در استان فعال بودند،افزود: ۳۷ شرکت حمل‌ونقل کالا در استان با به‌کارگیری چهار هزار و ۸۹۱ دستگاه ناوگان باری فعال هستند و افزایش عملکرد بخش حمل‌ونقل برون‌شهری کالای استان می‌تواند در بحث شعار سال مؤثر باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ابراز کرد: درمجموع از ۲۳ اسفندماه تا ۱۶ فروردین‌ماه بیش از دو میلیون و ۹۰۰ هزار و ۹۴۳ تردد در جاده‌های استان رنجان انجام‌گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد رشد دارد.

 

46

 

 

کد خبر 767856

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار