مهر گزارش داد: ایران ایر بلیت تهران ـ استانبول برای روز قبل از آغاز تعطیلات خرداد ماه را به قیمت ۵ میلیون و ۷۱۲ هزار تومان عرضه کرده است!

 در حالی که بلیت تهران استانبول برای امروز (۲۰ فروردین) به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش می رسد، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در اقدامی عجیب بلیت تهران استانبول برای روز یکشنبه ۱۳ خرداد امسال که آغاز تعطیلات ۴ روزه است را به قیمت ۵ میلیون و ۷۱۲ هزار تومان عرضه کرده است.

گفتنی است پس از اجرای قانون آزادسازی نرخ بلیت هواپیما از سال ۹۴، برخی شرکت های هواپیمایی بلیت های خود را بصورت چارتری به تعدادی از آژانس های مسافرتی یا چارترکننده ها می دهند که این اقدام سبب افزایش قیمت بلیت در ایام پیک سفرها و تعطیلات طولانی مدت شده است؛ البته در عین حال در روزهایی که با کاهش تقاضای سفر روبه رو هستند، قیمت بلیت هواپیما برای مقاصد خارجی تا ۵۰ هزار تومان نیز کاهش می یابد. اما سوال اینجاست که در ایام پیک سفر، آیا قیمت مجاز است که به هر میزانی افزایش یابد و آیا نباید برای این افزایش قیمت، یک سقف تعیین شود؟

البته ایران ایر جزء معدود ایرلاین هایی است که فروش چارتری بلیت ندارد و هر گونه تغییر قیمت بلیت ناشی از تصمیم  بخش بازرگانی این شرکت است.

 

3535

کد خبر 768247

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    40 1
    سر گردنه هست دیگر
  • بی نام A1 ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    42 1
    احتمال داده دلار تا 50 هزار بالا بره
  • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    16 4
    در مورد تعطيلات نيمه شعبان قيمتي نداريد چون يك سونامي قيمت هم بايد براي آن متصور بود.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    21 1
    سرای گران فروش نخریدن است. شرکت های خارجی سرویس های بهتر و ارزان‌تر می دهند
  • بی نام IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    19 1
    حالا جالبه كه همه ملت هم از بي پولي مي نالند
  • شمس تبریزی A1 ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    0 5
    چرا برای 13 خرداد؟ اصلا کل سال همین قیمت و بیشتر باشه تا کمتر بروند. به این ترتیب هم در بازه طولانی مدت تر هواپیما را اورهال میکنید و هزینه نگهداری میاد پایین. هم ارز کمتری بابت سوخت هواپیما و عوارض فرودگاهی میدهید و هم پول ایرانی ها کمتر روانه ترکیه میشه. روحانی همین فرمون رو برو. دمت گرم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین