«دژاوو» در خانه هنرمندان نقد و بررسی خواهد شد

فیلم سینمایی «دژاوو» که این روزها در گروه هنر و تجربه در حال اکران است، فردا یکشنبه 26 فروردین در خانه هنرمندان اکران و نقد و بررسی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «دژاوو» به کارگردانی رایا نصیری و تهیه‌کنندگی مهدی شادی‌زاده و علیرضا شادی‌زاده فردا یکشنبه 26 فروردین ساعت 17 با حضور کارگردان و 4 بازیگر زن فیلم در خانه هنرمندان اکران و نقد و بررسی خواهد شد.

اکران این فیلم از پنجشنبه نهم فروردین در سینماهای گروه «هنر و تجربه» آغاز شده است.

مرضیه وفامهر، مهدی احمدی، رویا افشار، هلیا رفائی، ملودی آرام‌نیا، فرزان احسانی، سیامک باحجب، ثمینه پهلوانی‌زاده، آرش فرجی و مسیح لطف‌دوست نیز در نخستین تجربه بلند سینمایی رایا نصیری به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان فیلم «دژاوو» آمده است: «سارا و فرهاد بعد از سال‌ها جدایی همدیگر را ملاقات می‌کنند؛ آنها باید تصمیمی تازه بگیرند ...»

57244

کد خبر 769637

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین