با مسئولیت پرستو گلستانی سومین یادمان استادمحمد برگزار خواهد شد

مهر نوشت: سخنگوی بنیاد محمود استادمحمد اعلام کرد که سومین یادمان این نمایشنامه‌نویس که شامل اجرای نمایشنامه‌خوانی از آثار این هنرمند است، مرداد امسال برگزار خواهد شد.

جواد عاطفه، سخنگوی بنیاد محمود استادمحمد درباره برنامه‌ها و فعالیت‌های این بنیاد در سال 97 گفت: «قرار است سومین یادمان استادمحمد را همزمان با سالمرگ وی در مرداد با مسئولیت پرستو گلستانی برگزار کنیم که فراخوان این یادمان هفته آینده منتشر خواهد شد.»

او تأکید کرد: «در این یادمان تلاش و علاقه ما تمرکزگرایی روی جوانان است و می‌خواهیم یک بازخوانی دوباره از استادمحمد توسط جوانان در قالب نمایشنامه خوانی داشته باشیم.»

سخنگوی بنیاد استادمحمد همچنین آماده سازی یک شناختنامه دقیق با توجه به جزییات درباره محمود استادمحمد را که با همکاری یک پژوهشگر تئاتر در دست انجام است از دیگر برنامه‌های این بنیاد ذکر کرد.

عاطفه با اشاره به چاپ ۱۴ نمایشنامه از محمود استادمحمد در ۶ مجلد توسط نشر چشمه، توضیح داد: «این آثار از مجموعه محمود استادمحمد و قرار است شامل چاپ ۱۷ نمایشنامه منتشر شده و نشده این هنرمند فقید تئاتر باشد. البته منتظر هستیم تا برخی آثار استادمحمد که متن شان وجود ندارد به دست‌مان برسد تا به این مجموعه اضافه کنیم.»

57244

کد خبر 774334

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار