مهر نوشت:

مراسم تشییع پیکر هنرمند فقید رضا سقایی در میان اندوه مشایعت کنندگان برگزار و سپس برای خاکسپاری به زادگاهش خرم آباد منتقل شد. مراسم تشییع که قرار بود از ساعت 9 صبح امروز آغاز شود با کمی تاخیر و بعد از جمع شدن عده‌ای از دوستداران و علاقه‌مندان موسیقی نواحی و لری شروع شد.

در این مراسم که اجرای آن برعهده  پیامانی، مجری پیشکسوت صدا و سیما و همشهری سقایی بود برخی از دوستان و بستگان مرحوم سقایی در باره ویژگی‌های اخلاقی و هنری او صحبت کردند.

درویش رضا منظمی نوازنده کمانچه و استاد بازنشسته دانشگاه با انتقاد از کم توجهی مسئولان به وضعیت هنرمندان گفت: «هنرمندان بیش از آنکه نیازمند مادیات باشند به توجه و محبت نیاز دارند و ما امروز شاهد هستیم که سقایی که بیش از 20 سال بیمار و در کنج خانه‌اش افتاده بود هیچ کس سراغی از او نمی‌گرفت ولی حالا همه به سر و سینه خود می‌زنند.»

در ادامه این مراسم برخی از خوانندگان موسیقی لری به مرثیه خوانی و اجرای برخی تم‌ها و ملودی‌های لری که مخصوص مراسم عزا است پرداختند و در پایان نیز با سرنا و دهل موسیقی مخصوص سوگ لرستان اجرا شد.

در این مراسم مسئولان انجمن لرستانی‌های مقیم مرکز وهمچنین برخی چهره‌های فرهنگی و هنری از جمله هوشنگ کامکار، سید فرید قاسمی، حسین پرنیا، سید عباس سجادی، برخی از اعضای هیئت مدیره کانون‌های خانه موسیقی و... حضورداشتند.

کد خبر 77694

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    هرچه باشی شیر دنیه شکارت میکند نازنین دنیاخوارت میکند
  • کاوه IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
    1 0
    حیف او گل باغی بوش بکه کل کسی بوش بکه کل کسی مجنون و شیتم کرده یه سوزه چش مسی یه سوزه چش مسی یادش با هر آهنگش همیشه هست
  • مهدي اسكندري IR ۰۴:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    0 0
    انشا الله روحش قرين رحمت الهي باد كه واقعا خواننده اي بود با صدايي آسماني. نبودنش ضايعه اي بر پيكر موسيقي اصيل لرستان است. روحش شاد

آخرین اخبار