روزنامه خراسان نوشت: در تعطیلات آخر هفته گذشته، تلویزیون در اقدامی دور از انتظار، تیزرهای فیلم سینمایی «عصبانی نیستم!» را روی آنتن برد.

این در حالی است که دو هفته از اکران فیلم گذشته و تا به حال تیزرهای فیلم پخش نشده بود. ماجرا وقتی عجیب‌تر می‌شود که بدانیم در زمستان سال گذشته هم که قرار بود «عصبانی نیستم!» اکران شود، با واکنش مثبت صداوسیما مواجه نشده و اخبار 20:30 از آن به شدت انتقاد کرده بود.

پیش از این نیز تلویزیون روی خوشی به فیلم‌های توقیفی نشان نمی‌داد و تیزرهای «مادر قلب‌اتمی» و «پریناز» را پخش نکرده بود. بنابراین اقدام به پخش تیزرهای فیلم درمیشیان که پنج سال توقیف بوده، کاملاً عجیب است. علاوه بر تیزر، این روزها شاهد پخش آگهی این فیلم به صورت زیرنویس در ساعات پربیننده و در زمان پخش سریال‌های شبانه نیز هستیم.

 

45302

کد خبر 777876

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
    5 1
    توی این مملکت پول دوای هر دردیه.
  • بی نام A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
    3 2
    خوب تلویزیون پارسال عصبانی بود ولی امسال عصبانی نیست.
  • بی نام IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
    3 1
    صداوسیما نمیتونه از تبلیغات یک فیلمی که میلیاردی فروش داره صرف نظر کنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین