مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۵:۲۷

«همه عوامل باید کمک کنند محمد مایلی‌کهن به شرایط عادی‌اش برگردد». این جمله فیروز کریمی درگفت‌وگو با خبرنگاران قمی است.

 جمله‌ای که نه برای حمایت از این مربی که در استهزای او به زبان آمده و طبیعی است که واکنشی را هم از سوی مایلی‌کهن به همراه خواهد داشت. کریمی صبح دیروز صحبت‌هایش را با حمایت از مایلی‌کهن شروع کرد: «از نظر وجدانی هم که باشد باید قبول کنیم محمد مایلی‌کهن برای فوتبال ایران زحمت‌های بسیاری کشیده است»

این جمله اما مؤخره‌ای دارد که کمی باور دلسوزی کریمی برای مایلی را سخت می‌کند: «در شرایط فعلی او از حالت نرمال و عادی خارج شده و باید به او کمک کنیم. باید دست به دست هم بدهیم تا مشکل مایلی‌کهن رفع شود. چرا که این مشکل ممکن است برای هر کسی پیش‌ آید و اگر برای بنده هم روزی چنین شرایطی ایجاد شود، از دیگران انتظار کمک دارم». کریمی از این بخش صحبت‌هایش دیگر احتیاط را کنار گذاشته و بی‌رحمانه به او تاخته است: «به دلیل اتهامی که مایلی‌کهن به بنده وارد کرد، شکایتی را تنظیم و آن را تحویل دادگاه داده‌ام؛ اما چون خودش صراحتاً اعلام کرده که دیوانه است، به دلیل حفظ موقعیت و شرایطی که دارد، گفته‌ام قیمی در نظر بگیرند که او به خودش و سایر دوستان صدمه نزند. پس از اینکه در کلاس مربیگری فدراسیون فوتبال مایلی‌کهن صندلی را به طرف امیر قلعه‌نویی پرتاب کرد و با وساطت دوستان، قلعه‌نویی از مهلکه جان سالم به در برد، ما خدا را شکر می‌کنیم که اکنون قلعه‌نویی در کنار ماست».

کریمی مانند همه روزهایی که به هنگام صحبت، لبخند را بر لب مخاطبانش می‌بیند، طنز کلامی را از حد گذراند و این بار با حمله شدید به مایلی: «ما از فدراسیون فوتبال برای برگزاری چنین کلاس‌های پیشرفته‌ای تشکر می‌کنیم و البته تقاضا کردیم تا یگان‌های ویژه تمهیدات خاصی را برای اتفاقاتی که در این کلاس می‌افتد، داشته باشند. بنده شخصاً گارد امنیتی خاصی را تدارک دیده‌ام تا در دادگاه به طور نامحسوس محافظتم کند. ما واقعاً نگران مایلی‌کهن هستیم. چرا که جدا از مسائل و اتفاقاتی که رخ داده، ممکن است او جراحت و صدماتی را به خودش هم وارد کند. ما باید دست به دست هم دهیم و به او کمک کنیم و البته فدراسیون فوتبال هم در این زمینه اقدامات لازم را به عمل بیاورد. چون این مسئله از بحث دینی ما هم خارج نیست. کسی که اقرار می‌کند دیوانه‌ام باید درصدد کمک او باشیم.

در عین حال دادستان هم اعلام کرده است ایشان با توجه به شرایط فعلی‌اش قیمی هم داشته باشد». به نظر نمی‌رسد ماجرای مایلی و کریمی با این طنزپردازی اخیر فیروزخان، عاقبت خوشی داشته باشد.

کد خبر 7797

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
    0 0
    آقای کریمی بسته...
  • مسعود IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
    0 0
    ما صميمانه از حاجي فيروز قدرداني ميكنيم بخاطر الطافش نسبت به مايلي كهن
  • بی نام IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
    0 0
    مایلی کهن شاید به علت ناراحتی نتونه حرفاشو منطقی بزنه اما مطمئنم حرف هایی که راجع به تبانی ،دوپینگ و ... در مورد فوتبال ما میزنه حقیقت داره
  • بی نام IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
    0 0
    بسم الله راستی آقای کریمی شما از همه چیز سخن گفتی الا حذف خود از جام باشگاه های آسیا نکند این نوع رفتار را از کلاسهای پیشرفته فدراسیون فوتبال فراگرفته اید. اقا کریمی میدان های ورزشی امکان مقدسی بود ولی امثال شما و دیگر دوستانتان جسدی بد بو از آن باقی کذاشته اید.
  • يكي IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
    0 0
    آقاي كريمي حقيقت و به زبان طنز بيان فرمودند كه تلخيه ماجرا محسوس نباشد. همه ديگه ميدونن كه مايلي كهن از حالت طبيعي خارج شده و به شخصيت اصليش برگشته
  • بی نام IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۸
    0 0
    ما یلی هر چی که باشه دست همه شما رو رو کرده حالا که می بینید آبروی نداشت تون داره میره دارین آسمون ریسمون می کندید
  • علی IR ۲۱:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
    0 0
    مایلی کهن با همین حال خرابش دست خیلیها را رو کرد و حرف دل خیلی از مردم را زد. لعنت به این فوتبال کثیف....
  • بی نام IR ۰۳:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۰
    0 0
    البته وجود آقای کریمی برای خنداندن مردم بد نیست اما فوتبال به مربی جدی و کار آمد نیاز دارد. متاسفم برای فوتبالمان

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین