تسنیم نوشت: نیروهای ارتش سوریه با پشتیبانی جنگنده‌های روسیه موفق به دفع حمله تروریست‌ها به تدمر شدند.

 به نقل از روسیاالیوم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای سوری بامداد امروز با پشتیبانی جنگنده‌های روسیه حمله تروریست‌ها از منطقه التنف به شهر تدمر را دفع کردند.

یک منبع در مرکز آشتی روسیه در سوریه گفت که این حمله رأس ساعت 4 بامداد امروز دوشنبه در جنوب استان حمص به وقوع پیوست و تروریست‌های قصد داشتن از التنف به سمت تدمر پیشروی کنند.

طبق این گزارش 5 تن از تروریست‌ها در درگیری با نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند و یک خودرو و یک موتورسیکلت آن‌ها منهدم شد.

مرکز آشتی روسیه در سوریه افزود که عناصر مسلح بعد از شکست بار دیگر به منطقه التنف که به صورت غیرقانونی به محاصره آمریکا در آمده است، عقب‌نشینی کردند.

این مرکز تاکید کرد که اردوگاه "الرکبان" واقع در نزدیکی پایگاه نظامی آمریکا در التنف به پناهگاهی برای عناصر مسلحی که از سراسر سوریه به آنجا می‌روند و مرکزی برای پشتیبانی از گروه‌های تروریستی در مرکز سوریه تبدیل شده است.

2323

کد خبر 782989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین