بازی امشب تیم ملی در ورزشگاه آزادی پخش نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که تیم ملی ایران باید امشب در اولین بازی خود در رقابت های جام جهانی 2018 روسیه به مصاف تیم ملی مراکش برود، ماجرای پخش این مسابقه در استادیوم آزادی منتفی شد.

چند روز قبل از آغاز رقابت های جام جهانی، ناصر محمودی‌فرد مدیر مجموعه ورزشی آزادی اعلام کرد که زیرساخت‌های لازم برای نمایش بازی‌های جام جهانی در ورزشگاه بزرگ آزادی فراهم شده تا علاقه‌مندان به ورزش بتوانند این مسابقات جذاب و مهیج را همراه با اعضای خانواده خود در این ورزشگاه تماشا کنند.

عملی شدن این تصمیم البته مشروط به صدور مجوز نهادهای مربوطه بود که تا امروز این مجوزها صادر نشده تا عملا پخش این بازی ها در آزادی کنسل شود.

به این ترتیب پخش بازی امشب ایران و مراکش در ورزشگاه آزادی منتفی شد.

 

254 41

کد خبر 783773

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
    40 0
    از اول هم معلوم بود که این کار نشدنیه چون ممکن است ایران برنده بشه و مردم شادی کنن و در نتیجه اصول آقایان خدشه دار بشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین