مطمئن باشید من فوتبالم را در استقلال تمام می‌کنم چون استقلال تیم من است.

خسرو حیدری در مراسم معارفه تیم سپاهان گفت« هواداران حق دارند در خصوص رفتن من به سپاهان اعتراض داشته باشند. می‌دانم که در ورزشگاه آزادی مشکل خواهم داشت اما در این برهه چاره‌ای جز جدایی از استقلال نداشتم. من فوتبالیست حرفه‌ای هستم و در حال حاضر با توجه به تعهدی که به سپاهان دارم مهم بازی برای این تیم است.»

حیدری ادامه می دهد«مطمئن باشید من فوتبالم را در استقلال تمام می‌کنم چون استقلال تیم من است. در زمان حضور واعظی آشتیانی به وی قول دادم در استقلال بمانم اما با رفتن او و وقتی دیدم نمی‌توانم با مظلومی کار کنم از این تیم جدا شدم. پیشنهادات خوبی هم داشتم اما سپاهان را انتخاب کردم چون به نظرم از سپاهان راحت‌تر می‌توانم به استقلال برگردم.»

کد خبر 78495

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آرش IR ۰۸:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    اتفاقا ً توی آزادی منتظرتیم
  • داريوش IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    خسرو واسه استقلال خيلي زحمت كشيد و با تعصب بازي كرد. خسرو جون با خيال راحت بيا ازادي ما با تو كاري نداريم ولي از خجالت قلعه نوعي در ميايم حتما
  • بدون نام IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    اگه استقلالی بودی می موندی تو همون سپاهان خدافظی کن
  • محمد رضا IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    مگه اين كه حضور دوباره توي استقلالو توي خواب ببيني. استقلال هيچ وقت بازيكن پولكي و بي تعصب نمي خواد. توي آزادي هم حسابي از خجالتت درميايم.
  • علی IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    0 0
    هیچ وقت استقلال تیم تو نیست. فکر اومدن به استقلالو از سرت بیرون کن عزیز ، حالا هم برو دم در خونه خودتون بازی کن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین