شهردار صدرا در اين بازديد با تقدير از فعاليت هاي روزنامه «خبرجنوب» در عرصه اطلاع رساني، گفت: فعاليت هاي موسسه نشريات بين المللي «خبر» و نوع مديريت موفق اين مجموعه، مصداق واقعي سپردن كار به افراد كاردان است و روزنامه «خبرجنوب» مي تواند در انعكاس مشكلات شهر صدرا به مسئولان تا رفع اين مشكلات تاثير بسزايي داشته باشد.
عباس ملك زاده اظهار داشت: شهر صدرا با توجه به حضور اقوام و گروه هاي مختلف از سراسر كشور، مانند يك ايران كوچك است و از همه نقاط به ويژه جنوب كشور در اين شهر ساكن هستند و از نظر جمعيتي، صدرا دومين شهر پرجمعيت استان است و در افق 10 سال آينده، شهر صدرا 460 تا 500 هزار نفر جمعيت را بايد در خود جاي دهد
وي با اشاره به توجه مديريت شهر صدرا به ايجاد راه هاي جديد دسترسي به عنوان يكي از راهكارهاي اثرگذار در حل مشكلات اين شهر، گفت: با توجه به اهميت راه هاي دسترسي در توسعه و رونق شهر صدرا، بحث ايجاد راه هاي جديد در دستور كار ما قرار گرفته كه در اين زمينه اواخر هفته جاري كلنگ ساخت جاده صدرا به باجگاه و اتصال صدرا به محور شيراز- اصفهان به زمين زده مي شود و ظرف 5 تا 6 ماه اين مسير گشايش خواهد يافت و در كنار آن تا هفته دولت نيز شاهد افتتاح پروژه تعريض جاده صدرا به دوكوهك كه هم اكنون در حال انجام است، خواهيم بود.
وي اظهار کرد: يكي ديگر از پروژه هايي كه به زودي در صدرا به اجرا در می آید، ساخت اولين تقاطع اين شهر در ميدان امام رضا(ع) است كه با توجه به اجراي پروژه تعريض مسير دوكوهك به صدرا و شلوغي اين مسير بسيار حائز اهميت خواهد بود و در كنار آن در آينده نزديك ساخت دومين تقاطع صدرا را در چهارراه گلها خواهيم داشت كه دو بولوار پاسداران و ايران را به صورت زيرگذر به يكديگر متصل خواهد كرد تا مشكلات ترافيكي اين تقاطع نيز حل شود.
وي با اشاره به ظرفيت هاي شهر صدرا در حوزه هاي مختلف از جمله حوزه بهداشت و درمان و نيز موقعيت مناسب جغرافيايي شهر گفت: اميدواريم با كمك مجموعه نشريات «خبر» و روزنامه «خبرجنوب» بتوانيم بيش از گذشته شهر صدرا را به كشور معرفي كرده و زمينه توسعه و رونق بيشتر شهر را فراهم آوريم.
ملك زاده با اشاره به نگاه شهرداري صدرا به حوزه هاي فرهنگي به ويژه حوزه كتاب و كتابخواني گفت: سال گذشته با توجه به اقداماتي كه در اين حوزه داشتيم و تاكيد شوراي پنجم صدرا بر لزوم ترويج فرهنگ كتابخواني، نامزد پايتختي كتاب ايران شديم كه در نهايت رتبه دوم را در كشور كسب كرده و عنوان شهر خلاق كتاب كشور به صدرا تعلق گرفت كه ادامه اين روند و كسب عنوان پايتخت كتاب ايران، نيازمند استمرار اين مسير است.
عباس ملك زاده درباره پرداخت سهم نيم درصد درآمد شهرداري به حوزه كتابخانه ها نيز گفت: زماني شهرداري مي تواند اين نيم درصد را پرداخت كند كه انجمن كتابخواني در صدرا راه اندازي شده و ما عضو آن باشيم. اين در حالي است كه اخيراً تنها يك جلسه از اين انجمن در صدرا برگزار شد و ما نيز حاضريم سهم خود را در اين زمينه از اسفندماه پرداخت كنيم. البته اين در حالي است كه جز آن جلسه تاكنون هيچ جلسه ديگري به عنوان انجمن كتابخواني صدرا برگزار نشده است.
شهردار صدرا درباره مشكل فاضلاب به عنوان يكي از قديمي ترين مشكلات شهر صدرا نيز گفت: متولي اجراي فاضلاب شركت آبفاست و اين پروژه ارتباطي با شهر صدرا ندارد، اما مطلع هستيم كه اجراي پروژه تصفيه خانه شرق صدرا آغاز و تا حدودي انجام شده و ساخت تصفيه خانه شماره 2 نيز از چندي قبل آغاز شده است.
وي افزود: اما يكي از مشكلات ما در اجراي پروژه هاي عمراني شهر صدرا، مشكلاتي است كه گاه و بي گاه توسط برخي نهادها براي ما به وجود مي آيد. به عنوان مثال در حالي كه با مشكلات بسيار، ساخت تصفيه خانه غرب صدرا به اجرا درآمده، اما از آن سمت شاهد ايرادگيري مجتمع سرم سازي هستيم كه وجود اين تصفيه خانه را غيربهداشتي مي داند، اين در حالي است كه سال هاست فاضلاب در زمين هاي اطراف محل اجراي پروژه رها شده ولي آنها به جاي حمايت از جمع آوري اين فاضلاب، ساخت تصفيه خانه را غيربهداشتي مي دانند.
ملك زاده درباره اجراي مترو شهر صدرا نيز گفت: هفته گذشته جلسه اي با شركت مادرتخصصي شهرهاي جديد در تهران پيرامون مترو صدرا داشتيم و در حال حاضر مطالعات مترو صدرا انجام شده و در بودجه سال گذشته صدرا نيز اعتباراتي براي اجراي اين پروژه درنظر گرفته شده است.
وي با اشاره به همكاري نکردن شورا و شهرداري شيراز در رفع مشكلات مشترك ميان دو شهر شيراز و صدرا، اظهار داشت: تاكنون علي رغم درخواست هاي ما، شورا و شهرداري شيراز نه جلسه اي با ما گذاشته اند و نه به حرف هاي ما گوش مي دهند.
شهردار صدرا با اشاره به نامگذاري تمامي معابر اين شهر، گفت: يكي از اقدامات ما در دور جديد مديريت شهر صدرا، توجه به نامگذاري معابر بود كه در اين خصوص در حال حاضر تمامي خيابان ها و معابر شهر نامگذاري و تابلو آنها نصب شده و هيچ معبر بدون نامي در صدرا وجود ندارد.
ملك زاده افزود: يكي از مشكلات ما در صدرا، عدم اجراي تعهدات تعاوني هاي مسكن است كه ما را با مشكل مواجه كرده و باعث شده مردم گمان كنند شهرداري به فكر بخشي از شهر نيست، اين در حالي است كه براي شهرداري، فاز يك و دو با يكديگر تفاوتي ندارد و حتي ما معتقديم به جاهايي كه ضعيف تر هستند بايد كمك بيشتري شود و اگر اقدامي در برخي نقاط نمي شود به دليل آن است كه به عنوان مثال آسفالت و يا جدول گذاري برخي نقاط در تعهد يكي از تعاوني ها بوده كه بر طبق قانون نيز آنها بايد اين كار را انجام دهند.
وي در پاسخ به سوالي درباره رهاشدن زباله در برخي جداول و زمين هاي اين شهر، گفت: مشكل اصلي ما در اين زمينه تعداد زيادي زمين هاي رهاشده در صدراست كه تبديل به زباله داني شده و مالك آنها نيز مشخص نيست. در اين راستا از عمران صدرا خواسته ايم تا مالكان اين زمين هاي رهاشده را به ما معرفي كند تا اين زمين ها را ساماندهي كنيم. اين در حالي است كه هم اكنون دو پيمانكار براي جمع آوري زباله در شهر صدرا با ما همكاري مي كنند و طبق نظرسنجي صورت گرفته، 80 درصد مردم از نحوه جمع آوري زباله و نظافت شهر راضي هستند.
ملك زاده با اشاره به بعضي از مشكلاتي كه محيط زيست براي اجراي برخي پروژه هاي اين شهر به وجود مي آورد، افزود: محيط زيست به ما مي گويد تا جايي كه هم اكنون تقاطع گلها وجود دارد جزو زمین های پارك ملي بمو است و براي اجراي برخي پروژه هاي ما، ايراداتي گرفته اند. حال سوال ما اين است كه زماني كه سال ها قبل طرح جامع شهر صدرا تصويب شد چرا آنها با اجراي اين طرح و ساخت شهر در اين محل موافقت كردند؟! مگر آن زمان اينجا در محدوده پارك ملي بمو نبوده است؟
46
نظر شما