وزیر کشور مقابله و دستگیری افراد مرتبط با حوادث تروریستی شرق کشور را کاری اطلاعاتی و امنیتی دانست و خبر داد که سرنخ های جدیدی درباره افراد مرتبط با حادثه تروریستی زاهدان بدست آمده است.

مصطفی محمدنجار شامگاه یکشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران  درباره سرنخ های جدید از حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان،مذاکره با مقامات پاکستانی  سخن گفت.

 اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا بخوانید:

  • با مسببان این فاجعه برخورد مناسب را انجام خواهیم داد.
  • برخی افراد مرتبط با این حادثه دستگیر شده اند و دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی سرنخ هایی درباره دیگر افراد مرتبط با آن در دست دارند.

مذاکره با مقامات پاکستانی

  • ما هم در داخل موضوع را پیگیری می کنیم و هم با مسوولان پاکستانی مذاکره و موضوع را دنبال خواهیم کرد.

مقابله و دستگیری افراد مرتبط با حوادث تروریستی شرق کشور ا کاری اطلاعاتی و امنیتی است.

انسداد مرزها

  • این بودجه فقط به انسداد مرزها اختصاص داده شده است هر چند که رقم آن در مقایسه با کاری که باید صورت گیرد چندان قابل توجه نیست.

تغییراستانداران

  • معلوم نیست که در آینده چه جابه جایی ها صورت بگیرد.
کد خبر 78815

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین