باشگاه خبرنگاران نوشت:پیام باقری نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای برق با اشاره به قطعی برق در کشور، اظهار کرد: تولید برق در کشور متناسب با تقاضا نیست، در حالی که رشد تقاضای برق سالیانه ۷ درصد است، میزان تولیدبرق در کشور طی سال‌های گذشته کمتر از ۳ درصد بوده است.

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای برق با اشاره به مصرف بالای برق در کشور تصریح کرد: بر اساس آمار‌های بانک جهانی، سرانه مصرف برق در دنیا حدود ۹۰۰ کیلووات در ماه است که این رقم در ایران ۲۹۰۰ مگاوات است که نشان از بدمصرفی انرژی در کشور دارد.

وی با اشاره به کاهش سرمایه گذاری در ساخت نیروگاه‌های برق، گفت: در سال‌های گذشته برای افزایش ظرفیت تولید برق در کشور، سرمایه‌گذاری‌هایی صورت می‌گرفت، اما با شروع تحریم‌های ظالمانه در سال ۹۰ و کاهش درآمد‌های نفتی، منابع مالی کمی در اختیار وزارت نیرو قرار گرفت و سرمایه‌گذاری در این حوزه کاهش یافت.

باقری با بیان اینکه قیمت برق باید واقعی شود، تصریح کرد: هزینه تولید برق برای وزرات نیرو به ازای هر کیلوات ۱۱۰ تومان هزینه دارد که با فروش آن به قیمت ۷۰ تومان، تراز مالی این وزراتخانه منفی شده است.

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای برق با اشاره به افزایش ۷ درصدی قیمت برق، اظهار کرد: افزایش ۷ درصدی قیمت برق معادل ۴۶ ریال است که نزدیک به ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای وزرات نیرو آورده دارد، اما در مقابل بدهی ۳۰ هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه به پیمانکاران و بانک رقم ناچیزی است.

به گفته وی؛ سهم هر مشترک از افزایش قیمت برق در ماه کمتر از ۱۲۰۰ تومان است.

باقری با اشاره به فرسودگی نیروگاه‌های تولید برق اذعان کرد: هر ساله در زمستان بخشی از نیروگاه‌های تولید برق حرارتی برای تعمیر از مدار خارج می‌شوند، حدود ۳ هزار مگاوات از این نیروگاه‌ها عمری بالاتر از ۴۰ سال دارند و با وجود تعمیر، بازدهی بسیار کم و اثرات منفی زیست محیطی فراوانی دارند.

نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای برق با اشاره به کاهش تولید انرژی برقابی در کشور، افزود: با کاهش بارش در سال گذشته میزان تولید انرژی برقابی ۵۰ درصد کاهش داشته است و بخشی از خاموشی‌های کشور به این موضوع باز می‌گردد.

1717

کد خبر 788967

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین A1 ۰۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    4 1
    پیشنهاد: نماز باران بخوانید...
    • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
      0 0
      آره درسته
  • بی نام GB ۰۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    26 5
    برق خوردنی که نیست که ما زیاد به خوریم شرایط بد محیط زیستی ناشی از مدیریت های نا کارامد برخی از مسئولین شرایط زیستی را برای برخی مناطق سخت نموده که مصرف برق اگر بالا رفته بالا برود مصرف بالای برق مربوط به مرفهین است که از لوازم پرمصرف استفاده می کنند مردم عادی که نه حقوق مکفی ن درآمد آنچنانی دارند که برق را بی جا استفاده کنند در عین حال دریافت قبض برق برای مردم عادی یک کابوس است
    • بی نام IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
      2 15
      فقط یاد گرفتیم طلبکار باشیم و مرتب نمایش فقر و بدبختی بدیم. همه ما به اندازه سهم خودمون تو نابسامانی های کشور مقصریم و تا وقتی که این احساس تقصیر در ما به وجود نیاد، هیچ مشکلی از مشکلات این مملکت حل نمیشه.
  • بی نام RO ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    15 4
    سدهای کرج و لتیان تا لب پر اب شده اینو دیگه خودمون میبینیم کدوم کم ابی
    • بی نام A1 ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
      2 7
      سدهای کرج و لتیان برای تولید برق طراحی نشده اند
  • علي ۰۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    3 0
    پول ميخواي تعارف نكن هست. دو سال مطالبات ما پيمانكاران رو نداديد و هر ماه اول ميگيد حقوق پرسنل رسمي خودمون بعد حقوق پرسنل شركتي آخر سر هم چندر غاز پرت ميكنيد جلو ما و ميگيد اول اين پروژه رو انجام بديد تا بهتون پول بديم. پارسال 2 ميليارد لوازم كابل و ترانس و تابلو و ... واسه پروژه ها گذاشتيم كلا 80 ميليون تا حالا بهمون دادن. اگه جنس ها تو انبار خودمون بود الان 5ميليارد بود و زير سر خودم نه جنس داريم نه پول نه بخاطر عدم پرداختي اعتبار.
  • بی نام IR ۰۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    11 1
    خوشبختانه آمار هست چند درصد برق کشور برق آبی است و چند درصد گازی
  • بی نام ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    4 0
    قراربود برقمون مجانی بشه ولی ما داریم شصت هفتاد درصدشوپرداخت میکنیم. منتشو نذارین دیگه. یه برقی بهمون دادین.
  • علی DE ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    2 1
    چرا از خورشید برای تولید برق استفاده نمیشه؟
  • محمد علی A1 ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    10 0
    اگر دولت دولت خدمتگزار است و ادعای حمایت از مستضعفین دارد کاش یک ما برخی از جلسات خود را در شهرهایی مثل زابل در سیستان بلوچستان بر گزار می کرد تا آگاه شوند صرفه جویی برق در چنین شهر هایی امکان پذیراست خیر
  • بی نام IR ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    10 0
    متاسفانه دروغ در ایران خیلی عادی شده
  • بی نام US ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    3 1
    ملت رو چی فرض کردید چرا آب قطع نمیشه مصرف برق زمستان از تابستان بیشتره زمستان همه پکیج ها روشنه ولی تابستان همه که کولر ندارند چرا زمستان برق نمیره؟؟
  • بی نام A1 ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    5 1
    همین امسال فکر ساخت نیروگاه های حرارتی باشید به جای آبی. باز سال دیکه نق نزنید که آب کم بود.
  • بی نام A1 ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    2 0
    البته اگه به قبض برق نگاه کنین پول عوارض و مالیات پیک مصرف و ....از اصل پول برق بیشتره.که اگه اینا رو با هم جمع کنیم ار 70تومان بیشتر میشه
  • A1 ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    3 0
    دلیل کمبود برق سوء مدیریت است .
  • بی نام A1 ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    5 0
    اینکه ایرانی ها چند برابر متوسط دنیا برق مصرف می کنند حرف کاملا غلطی است. سرانه مصرف برق خانگی در ایران از متوسط جهانی کمتر است. عمری است با دروغ مردم را گمراه می کنند.
  • بی نام PT ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    1 1
    همه حرف های ایشون درسته. اما باید پرسید چرا هزینه تولید برق اینقدر هستش؟ ایا هزین تولید بهینه شده؟ ایا بازم مثل همه جا به علت بی لیاقتی بی داشنی و کارشناسی نبودن کلیه امور هزینه تولید بالاتر از چیزی که باید باشه هستش؟ هزینه انتقال چطور؟ هزینه های هدر رفت برق چطور؟ برق مجانی به این و اون چطور؟ کلی نیروی علاف و بیکار در ادارات برق چطور؟ بی لیاقتی و ضعف مدیریت شما هزینه تولید برق رو با سوخت یارانه ای به این رقم رسونده.
  • بی نام IR ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    2 0
    در دنیا 900 کیلووات در ایران 2900 مگاوات؟ یعنی بیش از 3000 برابر؟ مطمئنید آمارتون درسته؟
  • بی نام IR ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    1 0
    مصرف برق بالا به خاطر توان کم مردم در خرید کالا های با مصرف پایین است شما فقط کافیه به فروشگاه های الکترونیکی سر بزنین همه اجناس قیمت مناسب مصرف برقشون بالاست چرا چون موتور و اجزای داخلی با کیفیت پایین استفاده شده خب در حد کلان چندین برابر میشه الان اکثر خانه های اروپایی برای روشنایی از هوش مصنویی بهره میبرن که اگه یه کارمند بخواد این کار رو برای خونه اش بکنه باید حقوق چند ماهش رو اختصاص بده هزینه ها بالاست نه مصرف آقای رئیس
  • بی نام A1 ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    0 0
    يا آقاى معاون سنديكا سواد برق ندارن يا جناب گزارشگر. واحد مصرف ومحاسبه هزينه برق "كيلوات ساعت" نه كيلوات ضمن اينكه سرانه مصرف تو ايران ٢٩٠٠ كيلوات ساعت است نه ٢٩٠٠ مگاوات كه البته باز بالاست و دليل عمده ان ارزان بودنه. هر جاى دنيا انرژى رو مفت در اختيار مردم گزاشتن ، خود مردم بيچاره شدن. نگاه به ٤ كشور حوزه خليج فارس نكنيد كه به علت جمعيت كم با زور پول نفت تا الان نگه داشتن و همونا هم دارن سال به سال بق قيمت واقعى نزديك ميكنند
  • بی نام A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    0 10
    کار را باید به کاردان سپرد...
  • بی نام A1 ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    1 3
    من مدیر شرکتی هستم که در زمینه برق خورشیدی فعاله. اول اینکه اظهارنظر ایشون کاملاً اشتباهه و بیشتر برق تولیدی از نیروگاههای حرارتی است و نه آبی. دوم اینکه اگر عقلانیت حاکم بود، با نصب نیروگاه‌های خورشیدی در حاشیه کویرهای ایران نه تنها میشه برق کل ایران رو تأمین کرد، بلکه صادرات هم داشت. به جای چسبیدن به انرژی پردردسر، گرون و آلاینده هسته‌ای در زمانی که بقیه کشورها در حال حذف تدریجی این انرژی و رو آوردن به انرژی‌ها پاک هستند، اثباتی بر این موضوع هست که تصمیمات کلان فقط بر پایه احساس و لجبازی هست و هیچ منطق اقتصادی پشتش نیست.
  • بی نام DE ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
    0 0
    نیروگاههای کشور دست یک سری مافیا قرار دارند که قطعات یدکی‌رو با چند برابر قیمت وارد میکنند و‌کمر تولید کنندگان داخلی وحتی غولی مثل مپنا رو هم شکستند و همه هم اینها رو می شناسند. برای اینها خاموشی یعنی بهانه گرانفروشی و این گرانفروشی با وجود قیمت پایین سوخت در کشور باعث افزایش هزینه تولید می شود. حقوق بالای مدیران نیروگاهی و تعداد زیاد نیروی کار نیز مزید بر علت است. به دلیل تحریمها تولید کنندگان داخلی خیلی قوی شده اند ولی صنعت نیروگاهی در حال حذف آنهاست.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
    0 0
    نه جانم بنام خصوصي سازي نير وگاهها را دادند مفت به نور چشمي ها و يك بسته تشويقي همراه ان بنام رد ديون كه عبارت بود از طلب نير وگاه از دولت كه بالغ بر ميليا رد ها تومان ميگردد. اين نورچشمي ها با دريافت يك شبه اين طلب املاك و دلار و يورهاي بسيار خريدند و انتقال دادند به ديار فرنگ براي اقا زادها و با نداشتن نقدينگي توان تعمير و نگهداري نداشتند و واحدها نير وگاهي يكي پس از ديگري از كار افتاد
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
    0 0
    بی خیال
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
    0 0
    واقعا
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
    0 0
    کجای کارید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین