یک مقام امنیتی در استان کربلا اعلام کرد: بر اثر اصابت دو موشک از نوع کاتیوشا به منطقهی السعدیه واقع در مرکز کربلا 36 تن از زائران کربلا کشته و زخمی شدند.
به نقل از خبرگزاری براثا، یک مقام امنیتی که خواست نامش فاش نشود گفت موشک اول به نزدیکی اداره مهاجرت اصابت کرد و موشک دوم به نزدیکی هتل القریش که در 700 متری مرقد امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل قرار دارد اصابت کرد.
وی افزود: در این حمله شش تن کشته و 30 تن زخمی شدند. خودروهای امداد بلافاصله در مکان حادثه حاضر شدند.
این مقام گفت: نیروهای امنیتی مسئول حمایت از جان زائران در تمامی مناطق کزبلا مستقر بودند و توانستند سه موشک کاتیوشا را در مرکز شهر که آمادگی شلیک به سوی صحن امام حسین(ع) بود کشف کنند. این در حالی است که میلیونها زائر از داخل و خارج عراق مراسم نیمه شعبان را در شهر کربلا برگزار کردند. بسیاری از زائران پای پیاده از چند روز پیش به سوی شهر کربلا رهسپار شدند. زائرانی از کشورهای اسلامی همجوار عراق نیز در این مراسم حضور یافتند
نظر شما