جلسه پارلمان عراق که قرار بود دیروز برگزار شود به دلیل عدم توافق گروههای سیاسی تا اطلاع ثانوی به تاخیر افتاد. به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی "الحیات" روز چهارشنبه با اعلام این خبر، افزود: در پی ناکامی جناح های سیاسی برای دستیابی به توافق پیرامون نقش های رهبری در عراق برگزاری جلسات مجلس قانونگذاری به تعویق افتاد.
رهبران سیاسی در دیدار روز گذشته توافق کردند برای دستیابی به توافق و انتخاب سخنگوی پارلمان و دو معاون زمان بیشتری اختصاص دهند.
"فواد معصوم" سخنگوی موقت پارلمان، گفته است: «به دلیل اینکه جناح های سیاسی در دستیابی به هرگونه توافقی ناکام ماندند، تا اطلاع ثانوی برگزاری جلسه پارلمان را به تعویق می اندازیم.»
در همین حال "طارق الهاشمی" معاون رییس جمهور عراق نسبت به تاخیر در تشکیل دولت هشدار داد و از سازمان ملل خواست به منظور تسهیل در این مساله دخالت کند به ویژه آنکه شورای امنیت در چهارم ماه میلادی آینده برای بررسی اوضاع در عراق تشکیل جلسه می دهد.
الهاشمی گفت: عدم توافق بر سر تشکیل دولت باب دخالت از سوی آمریکا در عراق را باز خواهد کرد.
الحیات در ادامه نوشت : برخی خبرها حاکی از آن است که "جو بایدن" معاون رییس جمهور آمریکا در جریان سفر اخیرش به بغداد گفته که آمریکا از توافق بر سر تقسیم قدرت بین "نوری المالکی" نخست وزیر کنونی و "ایاد علاوی" نخست وزیر سابق حمایت می کند.
مقامات عراقی می گویند که دولت آمریکا تمایل دارد تشکیل دولت عراق تا قبل از ماه اوت آینده (10 مرداد تا 9 شهریور) که زمان خروج نیروهای جنگی آمریکایی از عراق است، انجام گیرد. مقامات نظامی آمریکایی نیز تاکید می کنند که تاخیر در تشکیل دولت عراق تغییری در خروج نیروهای آمریکایی از این کشور به وجود نمی آورد
نظر شما