احمد مهران‌فر با انتشار متنی در اینستاگرامش از انتشار مصاحبه‌ای درستکاری شده در فضای مجازی گلایه کرد و درباره حضورش در فصل بعدی سریال «پایتخت» توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد مهرانفر بازیگر نقش ارسطو در سریال «پایتخت» متنی را درباره حضورش در فصل بعدی این سریال در اینستاگرام منتشر کرد: «۱- باید بگویم اخیراً مصاحبه‌ای از من پخش شده که مربوط به جشنواره فجر سال قبل است، برای کسانی که این مصاحبه را با حذف و قیچی جور دیگری به مردم نشان دادند متأسفم.

٢- کلاً اهل حاشیه نیستم نمی‌دانم چرا بعضی از پیج‌های زرد و بی محتوا سعی در حاشیه‌سازی و تجاوز به حریم شخصی ما دارند؟! برای افراد و پیج‌های تجاوزگر که برای لایک و کامنت تیترهای دروغین جعل می‌کنند متأسفم.

٣- انتخاب حق یک بازیگر است ... هر بازیگری حق دارد کاری را بازی کند یا نکند، برای کسانی که با فحاشی و بی‌احترامی فرهنگ خود را نشان دادند هم متأسفم... لطفاً به صفحه شخصی این عزیزان حتماً سر بزنید و ببینید چقدر آدم‌های حقیر و دِفرمه‌ای هستند

و آخر اینکه اگر «پایتخت» دیگری در کار باشد همه تلاش خود را خواهم کرد تا در آن حضور داشته باشم، «پایتخت» یک خانواده است و همه افراد خانواده باید باشند...»

پست احمد مهرانفر در واکنش به حواشی فضای مجازی

241243

کد خبر 792850

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    2 5
    شما هم حواست باشه با تی وی پلاس دیگه مصاحبه نکن
  • بی نام A1 ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    4 0
    اصل ماجرا چیه؟ یه توضیح می دادید
  • بی نام A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    11 4
    معلومه باید حضور داشته باشی کل مزه پایتخت به توئه